Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Retete simple pentru un trup frumos

de Alina Negrutiu la 2014-05-20
Retete simple pentru un trup frumos
Daca vrei sa ai un trup frumos cat mai multa vreme, trebuie sa ai grija de el si sa institui o rutina de frumusete care sa constea in curatare, exfoliere si hidratare. Retetele pe care ti le propunem noi au in vedere procesul de exfoliere pentru care ai nevoie de un scrub capabil sa inlature celulele moarte si sa dea stralucire pielii. Desi exista multe optiuni pe rafturile magazinelor, ceea ce poti obtine si singura va fi, cu siguranta, mult mai bun pentru tine. Si vei economisi si bani.


Scrub cu capsuni pentru corp
Paseaza opt capsuni, adauga doua linguri de ulei de avocado, patru linguri de piure de castravete, trei linguri de faina de orez si o lingura de gel de aloe vera. Amesteca pana obtii o pasta groasa, aplic-o pe corp si lasa sa actioneze 15 minute. Clateste-te cu apa calda.
Scrub cu aloe vera si fulgi de ovaz
Alinta-ti pielea cu acest scrub care este foarte puternic si poate fi folosit si pentru a actiona la nivelul picioarelor. Amesteca o cana de fulgi de ovaz cu doua linguri de malai, o cana de sare de mare si doua linguri de gel de aloe vera. Daca iti doresti ca scrub-ul sa fie mai cremos, pune si lotiune de corp. Maseaza trupul sau zona targetata si clateste-te cu apa calda.
Scrub cu lamaie
Acest scrub le este recomandat celor care folosesc lotiuni autobronzante si au pete intunecate pe piele. Pentru a obtine o culoare uniforma, foloseste un scrub cu lamaie. Iata de ce vei avea nevoie: trei linguri de zahar, trei linguri de ulei de masline si sucul de la jumatate de lamaie. In functie de tipul pielii, poti aplica scrub-ul pe toata suprafata corpului sau numai pe coate, genunchi si picioare. De asemenea, poti adauga 10 picaturi din uleiul esential preferat.
Scrub cu banane
Se intampla sa ai banane coapte prin casa? Daca da si nu-ti place gustul lor, nu le arunca, ci fa-ti un scrub. Bananele sunt un ingredient minunat cand vien vorba de ingrijirea pielii, asa ca uite de ce ai nevoie: amesteca doua banane cu cinci linguri de zahar si aplica pe piele. Maseaza bine si clateste-te cu apa calda. 
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.38 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ingrijirea corpului

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre scrub

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre exfoliere

Cele mai citite articole

In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0