Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum purtam pantofii cu toc pentru a ne proteja sanatatea coloanei vertebrale

de Sunt Fericita la 2023-03-06
Cum purtam pantofii cu toc pentru a ne proteja sanatatea coloanei vertebrale
Pantofii cu tocuri pot fi o alegere eleganta pentru orice ocazie, dar purtarea lor poate fi o provocare atunci cand vine vorba de confort si sanatatea coloanei. Cu toate acestea, exista cateva trucuri si sfaturi care va pot ajuta sa purtati pantofi cu tocuri in mod corect, astfel incat sa aratati bine si sa aveti o coloana vertebrala sanatoasa.


Gasiti dimensiunea potrivita - Alegerea unei perechi de pantofi cu tocuri potriviti este esentiala pentru confortul si sanatatea coloanei dvs. Potrivirea incorecta poate cauza dureri la nivelul picioarelor si al spatelui si poate deteriora postura. Asadar, asigurati-va ca pantofii sunt potriviti pentru dimensiunea picioarelor dvs.
 
Inaltati treptat tocul - Nu incercati sa treceti direct la tocuri inalte de 10 cm, daca nu ati purtat niciodata pantofi cu tocuri. Inaltati treptat tocul, incepand cu tocuri mai mici si crescand inaltimea treptat, astfel incat sa permiteti picioarelor si coloanei sa se adapteze in mod natural.
 
Alegeti tocuri groase si stabile - Tocurile groase si stabile ofera mai multa sustinere pentru picioare si reduc presiunea pe coloana vertebrala. In plus, acest tip de tocuri sunt mult mai confortabile si mai usor de purtat decat tocurile subtiri si inalte.
 
Schimbati pantofii - Daca purtati pantofi cu tocuri in fiecare zi, asigurati-va ca va schimbati pantofii frecvent. Inlocuiti pantofii cu o pereche de pantofi confortabili sau cu adidasi pentru a reduce presiunea si a permite picioarelor si coloanei sa se relaxeze.
 
Alegeti pantofi cu talpa flexibila - O talpa flexibila va permite picioarelor sa se miste natural si sa se adapteze la sol, reducand tensiunea pe coloana vertebrala. Incercati sa evitati pantofii cu talpa rigida si inflexibila.
 
Mersul pe varfuri - Atunci cand mergeti cu pantofi cu tocuri, incercati sa mentineti muschii si ligamentele din zona picioarelor intinse si incearcati sa mergeti pe varfuri cat mai des posibil. Acest lucru poate ajuta la mentinerea unei posturi corecte si poate reduce presiunea pe coloana vertebrala.
 
Intariti muschii spatelui - Pentru a va proteja coloana vertebrala, este important sa va intariti muschii spatelui. Exercitiile de stretching si de intarire a muschilor spatelui va pot ajuta sa va mentineti o postura corecta si sa evitati durerile de spate cauzate de purtarea pantofilor.
 
In concluzie, purtarea pantofilor cu tocuri este unul dintre cele mai frumoase gesturi feminine si ne ofera acea satisfactie de a ne simti in centrul atentiei, insa este important sa avem grija si de sanatatea noastra. Gesturile marunte aduc beneficii mari de-a lungul timpului.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.75 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre pantofi cu toc

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0