Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ai nevoie de pantofi din piele comozi? Iata cum sa ii alegi pentru a scapa de durerile de picioare

de Sunt Fericita la 2020-05-06
Ai nevoie de pantofi din piele comozi? Iata cum sa ii alegi pentru a scapa de durerile de picioare
Te confrunti frecvent cu dureri de picioare? Aceasta este una dintre cele mai comune probleme ale femeilor, deoarece in prezent exista o gama extrem de variata de pantofi, insa nu toti sunt comozi. Probabil ca ti s-a intamplat de multe ori sa probezi pantofi intr-un magazin si sa ai impresia ca sunt comozi, dar dupa ce ai iesit la o plimbare incaltata cu ei, ai regretat decizia.


Pantofii nepotriviti reprezinta de multe ori cauza picioarelor umflate si a disconfortului la nivelul talpilor, asa ca trebuie sa-i alegi cu grija. Tine cont de urmatoarele sfaturi atunci cand cumperi pantofi din piele si vei scapa de durerile de picioare:

 

1. Pentru tinutele office, alege pantofi Oxford

Chiar daca locul tau de munca impune o anumita tinuta si pana acum ai purtat mereu pantofi cu toc, poti face din cand in cand cate o pauza si sa alegi o pereche de pantofi Oxford. Acest model este elegant si poate fi asortat cu tinutele office. Poarta frecvent o pereche de pantofi piele Oxford pentru a le oferi timp picioarelor tale sa se refaca si nu te vei mai confrunta cu dureri mari. Gama de pantofi Oxford este variata, asa ca vei gasi cu siguranta modelele perfecte pentru tinutele tale!

 

2. Opteaza pentru pantofii cu toc gros in detrimentul celor cu toc subtire

Cu toate ca pantofii cu toc subtire sunt eleganti si infrumuseteaza aspectul picioarelor, nu este recomandat sa ii porti zilnic, deoarece mentin picioarele intr-o pozitie incomoda, fapt care iti va provoca dureri.

 

Pentru a beneficia de mai mult confort, alege pantofi piele cu tocul gros. Acest model iti va oferi mai multa stabilitate in timpul mersului si, in plus, se potrivesc de minune cu tinutele office.

3. Daca ai monturi, alege pantofi mai lati

Monturile la picioare pot provoca disconfort, daca porti incaltamintea nepotrivita. Nu alege pantofi piele ingusti, deoarece vor pune presiune pe monturi, ci opteaza pentru modelele mai late, care iti vor oferi confort sporit. Daca ai monturi, poti opta pentru pantofi fabricati din materiale de calitate superioara care au varful usor rotunjit.
 

De unde poti achizitiona pantofi comozi?

Este important sa te simti bine in pantofii pe care ii porti, asa ca nu trebuie sa faci compromisuri in ceea ce priveste calitatea lor. Poti sa arati splendid intr-o anumita tinuta, dar daca pantofii te vor incomoda, oamenii din jur vor observa ca nu te simti in largul tau. Din fericire, in prezent poti gasi o multime de pantofi din piele comozi, iar in acelasi timp eleganti.

 

Acceseaza magazinul online Capricia.ro si vei gasi sute de pantofi realizati din piele 100% naturala, care iti vor oferi confortul de care ai nevoie in fiecare zi. Picioarele tale merita sa fie rasfatate cu incaltaminte de calitate premium, iar pe Capricia.ro gasesti perechi pentru orice buzunar.

 

Profita de reducerile de primavara si achizitioneaza pantofi perfecti pentru orice tip de tinuta. Ai nevoie de mai multe perechi cu sau fara toc, pe care sa le alternezi pentru a lasa picioarele sa se odihneasca. Bucura-te de promotii si investeste in pantofi piele cu un design deosebit, confectionati din materiale premium!


Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
    In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
    In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0