Daca ti se pare ca substanta vascoasa roz din care sunt facuti crevurstii este scarboasa si ca arsenicul din mancarea de bebelusi este ceva infiorator, iti mai spunem noi de inca sapte pericole care iti ranjesc de pe rafturile supermarketurilor.
1. Folia ignifuga.
Exista o substanta toxica de ignifugare utilizata pentru a impiedica plasticul sa ia foc si se numeste ulei vegetal bromurat (BVO). Industria alimentara a preluat-o si a introdus-o in apa carbogazoasa, sucuri si bauturi energizante pentru a pastra aromele artificiale chimice. Apare in Mountain Dew, fanta Orange, Sunkist Pineapple si Powerade.
BVO poate duce la leziuni ale pielii, pierderea memoriei si tulburari nervoase.
2. Bomboane colorate.
Da, iti zapacesc mintea cu intensitatea culorilor, dar multi dintre colorantii alimentari artificiali gasiti in alimentele pe care le consumam zilnic, inclusiv in bomboane, sunt facuti din derivati petrolieri.
Violetul si portocaliul afecteaza functionarea creierului. Alti colorantu pot atrage tulburari de comportament, cum ar fi ADHD-ul.
3. Fructe mucegaite.
Se pare ca, in supermarketuri, sunt permise si fructe congelate sau la cutie care sa contina mult mucegai. Medicii spun ca limita nu ar trebui sa depaseasca 15%, dar se ajunge, in realitate, si la 60%.
4. Salata verde vopsita chimic.
Sa stii ca si dressing-ul de salata poate contine dioxid de titan, compus al titanului, substanta care este uneori contaminat cu plumb. Ea este, in mod normal, folosita la vopseluri si articole pentru protectie solara, dar unele concerne alimentare o baga si in alimente, recte dressing-ul de salata. De ce? Pentru ca dressing-ul sa para mai alb.
5. Lapte cu hormoni.
Da, vacile ne dau acum dublu cantitatii de lapte pe care ni-l puteau da acum cateva zeci de ani. Se intampla asa, pentru ca primesc un hormon sintetic modificat genetic (somatotropina recombinata bovina, rBST). Hormonul in cauza a fost interzis in multe tari caci creste riscul de cancer de prostata, san si colon.
6. Carne cu stafilococi.
Ai grija data viitoare cand te duci la departamentul de macelarie din supermarket, caci carnea poate avea bacterie stafilococica, in stafilococul auriu, responsabil pentru moartea a aproximativ 19.000 de oameni pe an.
7. Creveti toxici.
Mai putin de doua procente din intreaga cantitatea de fructe de mare este verificata, de aici si pericolul imens.
Sursa: hungryforchange.tv
Sursa foto: www.sxc.hu
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de respiratie stravechi chinezesti
Tehnicile de respiratie secrete iti dezvaluie cea mai puternica forma de vindecare vazuta vreodata Acestea te pot ajuta sa elimini durerea sa previi atacurile de cord si sa tratezi astmul Toate acestea sunt mentionate intr-un manuscris antic care nu a fost niciodata vazut de catre lumea occidentala Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 4.75
din 5
- 2 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!