Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Pregateste-ti picioarele pentru vara!

de Sunt Fericita la 2021-01-13
Pregateste-ti picioarele pentru vara!
Apropierea rapida a sezonului cald ne indeamna sa luam masuri suplimentare de infrumusetare, asa ca noi vom veni in sprijinul dumneavoastra cu cateva propuneri care sa va ajute cu complementarea look-ului dumneavoastra.


In primul rand, va recomandam sa incercati pentru o perioada de timp exercitiile care va vor tonifia musculatura. Adoptati un stil de viata mai sanatos si incercati sa evitati stresul, pe cat posibil. Renuntati la ,,gustari” si hidratati-va corespunzator. Cel putin doi litri de apa pe zi sunt necesari pentru un minim de functionare in parametri normali a corpului dumneavoastra. Pe langa toate acestea, nu uitati sa va si odihniti! Somnul este un factor foarte important in pregatirea corpului pentru vara, dar si pentru starea generala de sanatate. Cel putin 7 ore pe noapte sunt necesare!

In al doilea rand, picioarele dumneavoastra au nevoie de hidratare, asa ca ar fi bine ca imediat dupa dus, fara a va usca, sa aplicati o crema hidratanta care sa va hraneasca pielea si sa o imbibe in nutrientii de care aceasta are nevoie pentru a straluci. Alegeti cu incredere cremele care contin glicerina si vitamina E. In cazul in care aveti piele un pic mai groasa, puteti folosi iaurt!

In continuare, ar fi bine sa apelati la serviciile unui salon pentru pedichiura. Veti evita astfel orice efect dezvoltat de iarna, iar pe langa asta puteti sa obtineti orice culoare sau model doriti!

In al treilea rand, nu uitati de exfoliere! Acest lucru este important pentru a indeparta pielea moarta. Fie ca alegeti sa o faceti folosind particule abrazive sau tratamente naturale, e bine sa aveti grija ca aceasta sa dispara de pe picioarele dumneavoastra. Noi va recomandam sa aplicati un mix de lapte si suc de lamaie pentru a intari si infrumuseta pielea!

Si, ultimul pas, il reprezinta consumul regulat de apa si odihna concreta!

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre picioare

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre vara

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre infrumusetare

Cele mai citite articole

Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0