Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Programul de educatie rutiera MobileKids, organizat de Mercedes-Benz si Salvati Copiii

de Sunt Fericita la 2019-12-17
Programul de educatie rutiera MobileKids, organizat de Mercedes-Benz si Salvati Copiii
Mercedes-Benz Romania, in parteneriat cu Organizatia Salvati Copiii, organizeaza cea de-a noua editie a programului de educatie rutiera MobileKids, o initiativa Daimler.


MobileKids este dedicat copiilor cu varste cuprinse intre 6 si 10 ani, programul consta in cursuri interactive de informare privind siguranta rutiera. Editia curenta, derulata in anul scolar 2019-2020, va implica aproximativ 3.000 de elevi din 20 de scoli din Bucuresti.
 
"In cadrul Mercedes-Benz, consideram siguranta o prioritate pentru toti participantii la trafic si consideram ca educatia rutiera are un rol esential in formarea unui comportament responsabil in trafic. Cu sprijinul partenerilor de la Organizatia Salvati Copiii ne adresam copiilor intr-un format adaptat categoriei lor de varsta, transformandu-i in viitori cetateni responsabili. Mercedes-Benz este unul dintre pionierii inovatiei si sigurantei in domeniul auto, iar programul MobileKids reprezinta un pas firesc in strategia noastra de a contribui la un mediu rutier sigur.”, a declarat Martin Schulz, Managing Director Passenger Cars si CEO Mercedes-Benz Romania.  
 
"Romania este pe primul loc in Uniunea Europeana in ceea ce priveste accidentelele rutiere pietonale, conform celor mai recente date Eurostat, astfel ca o initiativa precum MobileKids reprezinta un demers necesar de preventie. Suntem bucurosi ca putem contribui, alaturi de Mercedes-Benz, la informarea si responsabilizarea copiilor.”, a declarat Gabriela Alexandrescu, Presedinte Executiv Salvati Copiii Romania.
 
Printre lucrurile invatate de copii se numara: semnele si regulile de circulatie, folosirea corecta a centurii de siguranta, precum si a echipamentului necesar pentru utilizarea bicicletei, trotinetei sau a rolelor. 

mobile kids mercedes benz salvati copiii
 
Campania MobileKids este o initiativa globala a Daimler, lansata in 2001 la nivel international, dedicata elevilor cu varste cuprinse intre sase si zece ani. Scopul programului este cresterea nivelului de educatie rutiera a participantilor la trafic inca de la varste fragede si responsibilizarea acestora, prin deprinderea si adoptarea unui comportament adecvat in masina, in mijloacele de transport in comun sau pe strada. 
 
Programul a debutat in Romania in anul 2013, iar pe parcursul primelor opt editii ale campaniei, aproximativ 23.500 de elevi au fost ajutati sa inteleaga, sa  deprinda si sa aplice corect regulile de circulatie si de siguranta rutiera. 
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Oamenii de stiinta spun ca aproximativ jumatate din variatiile personalitatii umane sunt definite ...
Pentru un cuplu casatorit, iubirea trece prin diferite stadii de-a lungul timpului, de aceea ...
Iti oferim mai jos un model de cerere de angajare. Iata cum trebuie sa formulezi aceasta cerere!
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016