Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 Produse de infrumusetare pe care dermatologii nu le recomanda

de Camelia Diaconu la 2019-03-20
5 Produse de infrumusetare pe care dermatologii nu le recomanda
Pentru toate femeile, dar si pentru cativa dintre barbati, produsele de infrumusetare sunt absolut indispensabile. Si pentru ca piata cosmetica este atat de variata, de multe ori, noi femeile, suntem tentate sa alegem o serie de produse nu tocmai favorabile ritualului de ingrijire. Afla ce produse de beauty nu recomanda dermatologii, ba chiar le-au trecut pe lista neagra!


5 Produse de ingrijire nerecomandate de medicii dermatologi


 
Avem nevoie de produse de infrumusetare pentru a ne ingrji in mod punctual pielea, scalpul, unghiile, etc. Insa, multe dintre produsele pe care le gasim disponibile pe piata nu sunt tocmai recomandate de catre medicii dermatologi. De ce? Pentru ca nu contin ingredientele optime de care pielea are nevoie, iar sanatatea poate fi afectata. Iata care sunt aceste produse pe care dermatologii nu le recomanda. Ar trebui sa tinem cont de aceste recomandari.
 
  • Lotiune de corp. Medicii dermatologi recomanda pentru ingrijirea pielii cremele de corp deoarece acestea asigura o bariera pielii, care impiedica deshidratarea. Lotiunile de corp nu fac acelasi lucru deoarece acestea contin mai multa apa si lasa pielea uleioasa.

 
  • Masca de fata cu carbune. Chiar daca mastile de fata sunt recomandate saptamanal, medicii dermatologi nu recomanda mastile de fata cu carbune. Structura acestor masti de fata poate afecta pielea din cauza ingredientelor agresive din compozitie.

 
  • Spray cu SPF. Sa nu intelegem gresit, produsele cu factor de protectie sunt obligatorii pentru protejarea pieleii, insa este recomandat ca, pentru a te proteja de razele soarelui, sa folosesti crema si nu spray. Spray-ul, o data cu pulverizarea, isi pierde multe dintre elementele active chiar inainte de a intra in contact cu pielea. Crema cu factor de protectie este cea mai indicata, conform spuselor medicilor dermatologi.

 
  • Uleiul pentru accelerarea bronzului. Chiar daca ne dorim sa obtinem un bronz perfect, uleiul pentru bronzat nu este solutia indicata. Aceste uleiuri nu contin niciun fel de protectie in fata razelor ultraviolete, iar acest lucru poate duce la inchiderea porilor pielii.

 
  • Masca pentru picioare. Atunci cand pielea picioarelor este uscata, mastile nu sunt deloc eficiente, dupa spusele dermatologilor. Sunt recomandate cremele hranitoare deoarece acestea intra mult mai usor in piele si ofera rezultate pentru un timp indelungat.

 
Conform spuselor medicilor specialisti, produsele de mai jos ar trebui eliminate din ritualul zilnic de ingrijire. Mai mult, obisnuieste-te sa citesti lista ingredientelor atunci cand iti cumperi un produs pentru pielea ta. In caz contrar, efectele adverse vor fi vizibile in scurt timp.


Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.75 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
    O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
    In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0