Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce trucuri de ingrijire trebuie sa eviti

de Sunt Fericita la 2019-04-03
Ce trucuri de ingrijire trebuie sa eviti
Cu siguranta ai auzit sau ai citit o multime de trucuri de ingrijire care par a fi simplu de incercat si promit rezultate spectaculoase, insa trebuie sa ai o atentie sporita asupra acestora, deoarece iti pot afecta vizibil pielea. Iata ce trucuri nu trebuie sa incerci niciodata pe pielea ta!


Masti pentru ingrijirea fetei facute din ingrediente pe care le ai in bucatarie, creme pentru hidratarea pielii si alte zeci de produse care promit rezultate vizibile in scurt timp. Totul pare simplu si te decizi si tu sa incerci, nu-i asa? Sunt multe trucuri de ingrijire care pot fi daunatoare pielii, mai ales atunci cand nu stii daca acele ingrediente se potrivesc nevoilor tenului tau. Asadar, iata ce ingrediente si ce trucuri de ingrijire trebuie sa eviti sa mai folosesti.

 
Crema cu factor de protectie facuta in casa. Daca ai gasit o multime de exemple de creme cu factor de protectie DIY, nu este recomandat sa iti aplici pe piele aceste produse. Chiar daca oxidul de zinc si dioxidul de titanium sunt ingredientele principale din compozitia cremelor cu factor de protectie solara, nu acestea sunt singurele ingrediente de ajutor. Cremele speciale sunt concepute in laboratoare specializate, cu procentaje potrivite si concentratie recomandata pentru a oferi rezultate garantate. Mai mult de atat, inainte de cumparare, cremele cu factor de protectie trebuie testate pentru a stii sigur ca sunt eficiente.

 
Suc de lamaie. Pentru ten, sucul de lamaie este extrem de periculos, deoarece are un pH acid, iar acest factor iti irita pielea. Mai mult de atat, sucul de lamaie iti poate creste riscul de arsuri solare, in zonele in care a fost aplicat. 

 
Apa oxigenata.  Recomandata des pentru tratarea acneei, apa oxigenata nu este deloc indicata de catre specialisti deoarece poate fi o cauza de stres pentru celulele pielii si astfel poate aparea imbatranirea prematura. Apa oxigenata este un produs bun pentru dezinfectare, dar si pentru albirea firelor de par, insa daca iti cauti un produs pentru tratarea acneei, cel mai bine ar fi sa apelezi la sfaturile unui specialist.

 
Scortisoara. Un ingredient pe care il avem cu totii in bucatarie, scortisoara are o multime de beneficii pentru piele, insa este extrem de important sa stii cum sa o folosesti. Este recomandata pentru tratarea acneei, deoarece are proprietati antibacteriene, insa nu si daca pielea este deja inflamata. Orice tratament facut in casa, fara sfatul unui specialist, iti poate irita pielea.

 
Praf de copt. Chiar daca pare un produs inofensiv, praful de corp iti poate ataca pielea, iar afectiunea poate dura termen indelungat. Aplicat pe piele, praful de copt poate crea un dezechilibru al pielii, iar aceasta devine mult mai predispusa la infectii si iritatii.


Sursa foto: pixabay.co

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 2.83 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
    In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
    In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0