Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

'Rhythm of the Dance' revine pe 19 februarie pe scena Salii Palatului, in cadrul proiectului 'Arta Contra Drog 2012'

'Rhythm of the Dance' revine pe 19 februarie pe scena Salii Palatului, in cadrul proiectului 'Arta Contra Drog 2012'
Compania Nationala de Dansuri a Irlandei, "Rhythm of the Dance", revine pe 19 februarie la Sala Palatului din Bucuresti cu un nou spectacol.


"'Rhythm of the Dance' revine pentru a doua oara in Romania la rugamintea noastra pentru proiectul 'Arta Contra Drog'. Scopul de a invita 'Rhythm of the Dance' a fost foarte simplu. Ei au o vivacitate si au in acelasi timp o impulsivitate in miscari care elimina un stres fizic. Este modul in care pun ei in scena acest spectacol nou, pentru ca acesta este total nou fata de cel de acum doi ani, ne duce la ideea ca putem sa cream tinerilor senzatia de placere si senzatia de impulsivitate a miscarii. Este exact ceea ce trebuie in aceste momente. (...) Programul 'Arta Contra Drog' ofera o alternativa la consum in sensul in care daca drogul da placere, evenimentele din 'Arta Contra Drog' dau tot o placere si atunci, intotdeauna, lansam intrebarea in cadrul evenimentelor, daca putem avea o placere prin arta de ce sa nu facem arta un drog", a declarat Dorian Lungu (CIADO).

Evenimentul organizat de CIADO Romania si Asociatia Culturala "Dracula" deschide Anul Cultural "Arta Contra Drog 2012".

Unul dintre scopurile evenimentelor prezentate de CIADO este de a distribui materiale de informare "asupra riscului consumului de droguri si in aceeasi masura de a face o informare asupra modului in care parintii trebuie sa se comporte cu tinerii, daca au in familie potentiali consumatori de droguri".

Programul "Arta Contra Drog", ajuns la sezonul cu numarul cinci, programeaza in deschiderea anului o serie de manifestari in Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Bacau, Iasi, Piatra Neamt si Suceava, acestea constand in intalniri cu organizatiile de elevi, studenti si parinti.

''Arta contra drog'' a debutat in decembrie 2007 cu celebrul dansator Joaquin Cortes si a continuat cu Julio Iglesias, David Bisbal, "Stele Moscovei pe gheata", vedetele Teatrului Balsoi, "Craciun Vienez", Damian Draghici, Horia Brenciu, Gala folk "Om Bun", "Lord of the Dance", "Spectacolul celor 100 de viori", precum si peste 50 de artisti romani in programul estival "Arta contra Drog". În cinci ani programul a fost accesat de trei milioane de persoane si este evidentiat in peste 600 de stiri si articole in mass-media.

CIADO Romania, membru in Registrul Grupului de Interese al Comisiei Europene si Parlamentului European, va acorda pentru prima data diplome de excelenta - mass-media cu ocazia deschiderii programului pe 19 februarie, la Sala Palatului.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
7 Secrete japoneze pentru dezvoltare personala


Vrei sa schimbi in bine un aspect din viata ta Vrei sa te dezvolti in plan personal Vrei sa cresti ranadamentul echipei pe care o conduci Totul e posibil acum Foloseste disciplina japoneza Kaizen Principiile ei extrapolate in absolut toate domeniile vietii te ajuta sa te organizezi mai bine sa-ti planifici anumite activitati sa incluzi...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre romania

Cele mai citite articole

Dincolo de aroma sa reconfortanta si gustul placut, ceaiul verde a fost asociat cu multiple ...
Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0