Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce presupune o afacere cu un stand de sucuri naturale?

Ce presupune o afacere cu un stand de sucuri naturale?
Ai remarcat cu siguranta prezenta in diverse statiuni sau supermarketuri a unor mini-standuri unde intreprinzatori ingeniosi desfasurau afaceri profitabile si extrem de simple: inarmati cu o presa manuala de stors citrice, acestia ofereau doritorilor, pe loc, un suc natural de portocale, grapefruit sau lamai, la pretul de 4-5 lei paharul de 200 g. Mainile agile ale vanzatorului taiau portocalele, le introduceau in presa de fructe si in cateva secunde sucul era gata pregatit, pe masa.


Pentru o persoana sau o familie care isi doreste independenta financiara sau suplimentarea veniturilor, vanzarea de sucuri naturale este o afacere perfecta. Nu, nu exageram deloc. Cititi urmatoarele avantaje si va veti convinge:
- Este o activitate simpla, la indemana absolut oricui.
- Capitalul necesar pentru demararea acestei afaceri pornind de la varianta simpla (ministand + presa manuala este minim, nu depaseste cateva sute de euro, luand in calcul toate cheltuielile prilejuite de: inregistrarea societatii comerciale si obtinerea tuturor autorizatiilor necesare; achizitionarea/confectionarea, decorarea si amplasarea tonetei; achizitionarea presei manuale pentru stors citrice; aprovizionarea cu fructe; transportul fructelor; achizitionarea de consumabile – pahare de unica folosinta, servetele, saci pentru cojile de fructe, manusi de unica folosinta.
- Amortizarea (recuperarea) investitiei se face in prima luna de functionare!
- Activitatea de vanzare este flexibila si se poate defasura fie pe tot parcursul saptamanii, ca activitate principala, fie numai in zilele libere, ca activitate suplimentara.
- Vanzarea de sucuri naturale este o activitate care nu depinde de anotimp. Toneta poate fi amplasata fie intr-un spatiu inchis, fie in aer liber.
- Citricele, baza afacerii, materia prima, sunt cunoscute pentru faptul ca au un continut extrem de bogat in vitamine benefice organismului uman si prezinta avantajul ca se gasesc pe tot parcursul anului.
- Modul de preparare a sucului, in fata clientului, este practic succesul afacerii: nu lasa nici un fel de dubiu asupra naturaletii produsului comercializat.
- Afacerea nu prezinta, practic, niciun risc. Ganditi-va logic: ce ati putea risca? Aici nu e vorba nici de o chirie costisitoare a unui spatiu comercial, pe care sa cautati sa o acoperiti din incasari, nici de vreun stoc de marfa de care sa trebuiasca sa scapati, nici de vreo posibila schimbare a situatiei pietei. Atata timp cat in Romania se vor vinde bauturi racoritoare (de orice fel); dvs. veti prospera, pentru ca sucul dvs. de fructe este mult mai atractiv decat orice bautura nenaturala.
Know-how-ul afacerii este extrem de simplu: operatorul care lucreaza la un asemenea punct de vanzare nu trebuie decat sa ia pe rand cate o portocala, sa o taie in doua, sa aseze in presa una dintre jumatatile obtinute si sa traga demaneta in jos. Prin actionarea manetei, elementul superior al presei (cel care arata ca o palnie rasturnata) coboara si preseaza fructul contra elementului inferior (sub forma de con cu varful in sus), care este fix. Cele doua elemente tind sa se imbine fara sa lase niciun interstitiu intre ele si astfel are loc o stoarcere foarte eficienta, iar sucul obtinut se scurge prin niste orificii existente in conul inferior direct in paharul ce va fi inmanat clientului. Dupa care operatia se repeta cu cealalta jumatate de portocala si tot asa.
Aceasta este toata activitatea. Nici macar nu este nevoie de o forta prea mare de apasare a manetei, deoarece presa este astfel proiectata incat sa stoarca si ultimul strop de suc din portocala.
Dar, in ciuda simplitatii sale, intregul proces descris mai sus constituie un adevarat spectacol pentru trecatorii curiosi si el contribuie in mare masura la transformarea spontana a acestora in clienti fideli.
Punerea pe picioare a unei astfel de afaceri este simpla si datorita faptului ca se pot deschide standuri pentru vanzarea de sucuri naturale in orice sezon. Cei care au magazine cu produse alimentare sau de tip fast-food pot infiinta in aceiasi incinta, foarte simplu, un astfel de stand.
Aprovizionarea cu fructe proaspete se face de la centrele en-gros de legume-fructe. Aveti acolo la dispozitie o oferta variata pe tot timpul anului, preturile situandu-se, in functie de anotimp, la valori mai mari sau mai mici.
Demareaza o afacere profitabila cu sucuri naturale!
Stand de sucuri naturale este una dintre acele afaceri profitabile chiar in conditiile in care veniturile tale initiale sunt reduse! Cladeste-ti o afacere sanatoasa din sucuri de fructe naturale.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.95 din 5 - 85 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre afacere

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sucuri naturale

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre afaceri profitabile

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre suc natural

Cele mai citite articole

Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0