Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Saptamana Modei de la Londra. Cele mai interesante tinute

de Alina Ilie la 2015-02-27
Saptamana Modei de la Londra. Cele mai interesante tinute
La Londra a avut loc unul dintre cele mai faimoase evenimente de moda, iar designerii si-au prezentat colectiile pentru sezonul toamna-iarna 2015-2016. Descopera tendintele in moda inspirate de modelele care au defilat pe podium la London Fashion Week.


Peste 250 de designeri din toata lumea si-au prezentat cele mai noi creatii pentru toamna-iarna 2015-2016 la Londra. Descopera tendintele pentru urmatorul sezon si alege stilul care ti se potriveste cel mai bine.

Casa de moda britanica Burberry a prezentat colectia feminina de toamna-iarna 2015-2016 intitulata “Patchwork, Pattern&Prints”. Creatiile in culori puternice ale marcii Burberry Prorsum au fost accesorizate cu saluri lungi si genti supradimensionate (din piele intoarsa, animal print, camuflaj, cu franjuri).

Paleta coloristica contine nuante autumnale de ocru, burgundy, rosu, indigo si verde albastrui.

Fotomodelele au purtat ponchouri supradimensionate din casmir, trench-uri suprapuse peste rochii A-line scurte si lungi, cu talie inalta, rochii cu motive geometrice, esarfe lungi cu franjuri, cizme peste genunchi cu petice din piele intoarsa, botine cu franjuri, ochelari de soare cu forme rotunde si lentile in degrade.

Potrivit Agerpres, modelele casei de moda Loewe au defilat in bluzoane si tunici cu umeri si maneci supradimensionate, tip anii 80, in rochii drapate din lurex, si in cizme peste genunchi colorate.
Creatoarele de moda germane Daniela si Annette Felder au prezentat colectia Felder Felder. Fustele, foarte scurte, negre si rosii, au fost combinate cu bluzoane la fel de scurte legate la mijloc, lasand sa se intrezareasca pielea. Rochiile au fost croite din voal negru transparent, iar pantalonii din lame argintiu.


Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre designeri

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre burberry

Cele mai citite articole

In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0