Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Saptamana Modei de la Londra: cu ce colectie ne surprinde Burberry

de Alina Ilie la 2016-02-24
Saptamana Modei de la Londra: cu ce colectie ne surprinde Burberry
Casa de moda a prezentat la Londra, in Kensington Gardens, prima colectie care unifica cele trei linii Prorsum, London si Brit sub numele “Burberry”. Colectia se intituleaza “A Patchwork” si este creata pentru o audienta globala, nu mai tine cont de sezoane si poate fi comandata imediat.


Colectia, un mix de imprimeuri si texturi, are ca tema de inspiratie muzicienii britanici si stilul acestora de-a lungul timpului. Materialele si texturile sunt stralucitoare si au nota vizibila de extravaganta. Christopher Bailey (Chief Creative Officer si Chief Executive Officer Burberry) propune in aceasta primavara rochii A-line din paiete stralucitoare cu flori mari, rochii plisate cu insertii din piton, pantaloni evazati, jachete de inspiratie military, cape, paltoane din casmir si evident trench-uri.

Ca materiale, au fost mixate pitonul stralucitor cu florile metalice, geometriile din jacard, florile din paiete cusute manual cu lame, matase si casmir. Tehnicile folosite sunt revolutionare: s-au folosit materiale cu doua fete, piele cu un aspect lucios, broderie si aplicatii cusute manual, patchwork-uri. Paleta coloristica este indrazneata, dar bine temperata si combina nuante de rosu, albastru safir, verde military, mustar, teal metalizat, albastru navy, bleu pudrat.


                                                             
                                                                                     Foto: www.ibtimes.co.uk

Modelele prezente in show, Edie Campbell, Ruth Bell, May Bell, Hayett Belarbi McCarthy si Rebekka Eriksen au fost machiate de Wendy Rowe intr-un stil nou, influentat de paleta de nuante “electrice” a show-ului si grafismele din broderie cu paiete. Acestea au defilat pe un catwalk “circular”, special construit in Kensington Gardens pentru acest show de moda, pe muzica live a solistului britanic Jack Bugg. Show-ul s-a bucurat de o audienta de exceptie, printre celebritatile prezente la show s-au numarat: Naomi Campbell, Rosie Huntington- Whiteley, Suki Waterhouse, Ellie Goulding, Tom Odell, Claire Maguire, Clemence Poesy, Alexa Chung, Elisa Sednaoui, Mario Testino, Olivia Palermo, Mira Duma, Elena Perminova.


                                                                                       
                                                                    Foto: www.ibtimes.co.uk

Ca noutati, au fost introduse accesoriile: The Buckle Boot (cizme wellington cu detalii patchwork, ghete structurate din piele de sarpe si piele peliculizata), The Patchwork (o colectie de genti, inspirata din cureaua trench-ului iconic Burberry; fiecare geanta are propriul design si nume; acestea sunt disponibile intr-o varietate de culori, texturi si detalii; gentile pot fi purtate pe post de clutch, pe umar sau pe incheietura mainii).

Foto articol: vesperblack.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre burberry

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre casa de moda

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre accesorii

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre saptamana modei

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0