Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Stil de vara: 3 tipuri de accesorii in tendinte

de Sunt Fericita la 2023-05-22
Stil de vara: 3 tipuri de accesorii in tendinte
Accesoriile sunt printre cele mai la indemana trucuri de a traversa, din punct de vedere stilistic, anotimpuri, stari si evenimente. Odata cu temperaturile, cresc si oportunitatile de a experimenta cu diverse modele de incaltaminte, genti, palarii, ochelari de soare etc. Tendintele din vara acestui an ofera o gama interesanta de optiuni atat practice, cat si cu rol fundamental estetic. Iti prezentam 3 tipuri de accesorii care te vor ajuta sa-ti alcatuiesti tinute in tendinte, de la outfituri de zi cu zi la unele speciale pentru evenimentele la care vei participa in aceasta vara.


Incaltaminte

Daca nu iesi din casa fara tocuri, dar te gandesti la o varianta mai confortabila pentru tinutele de zi cu zi, ia in considerare o pereche de sandale cu toc foarte mic, asa-numitele kitten heels. Acestea au un aspect sofisticat si se adapteaza stilului pe care il adopti: casual, office sau elegant, in functie de celelalte elemente ale tinutei. Sau, dimpotriva, daca nu ai invatat niciodata cu adevarat sa mergi pe tocuri si ai vrea sa-ti elevezi stylingul pentru evenimente in aceasta vara, acest tip de toc este un inceput bun, ca sa fii sigura ca vei putea defila si dansa fara probleme.

Mai exista un alt tip de incaltaminte de vara, ce revine, dupa multi ani, in tendinte si devine un must-have al sezonului, si anume sandalele cu platforma. Datorita acestui model, vei putea fi la inaltime fara sa renunti la confort.

O tendinta de design care se poate aplica pe diverse modele de incaltaminte este efectul de impletitura sau tesatura, in special pe barete, in cazul sandalelor cu sau fara toc.

Genti

A venit din nou randul gentilor de dimensiuni mari, care au, de aceasta data, texturi moi, plusate si demonstreaza tot o dorinta de confort a consumatorilor.

Modelele acestei verii sunt nestructurate si relaxate, din piele neteda, subtire si flexibila. Aceste caracteristici se dovedesc utile pentru a face gentile usoare si facil de transportat, desi sunt supradimensionate. Declaratia de moda este de neignorat, iar formele variaza de la geanta de tip tote la geanta crossbody. Nu ai cum sa nu apreciezi ca poti lua cu tine laptopul, castile, o carte, sticla de apa, o esarfa pentru seara sau orice ai nevoie pe parcursul unei zile. Iata un nou exemplu de accesoriu in tendinte, practic si confortabil.

Ca raspuns la cerintele de diversitate stilistica, designerii au propus variante care sunt potrivite pentru aproape orice fel de ocazii: atat modele simple, monocrome, disponibile pentru tinutele de zi, cat si modele cu ornamente, perfecte pentru seara sau evenimente speciale.

Palarii

Bineinteles ca nu puteau sa lipseasca accesoriile pentru cap din tendintele verii, iar in acest an, palariile sunt preferate de marii designeri si de cei care urmaresc cu pasiune prezentarile de moda.

Palariile fac parte din vestimentatia noastra de secole intregi si, la fiecare cateva sezoane, vedem din nou un stil specific care creste in popularitate si ajunge in centrul atentiei. Un loc aparte in aceasta vara il ocupa palariile crosetate, cu fir multicolor sau cu imprimeuri, intr-un stil casual, cum este modelul bucket hat. Spune-ne ca nu te vezi deja la plaja, la plimbare sau la o terasa, in tinuta preferata, accesorizata cu cea mai draguta palarie crosetata pe care o vei gasi!

Faptul ca se regasesc printre cele mai importante tendinte din acest an inseamna si ca le vei gasi cu siguranta in magazine, asta daca nu le ai deja in garderoba. Avand in vedere ca majoritatea se incadreaza in categoria stilurilor care erau la moda acum cativa ani, cu siguranta nu iti sunt necunoscute. Cu toate acestea, multe dintre ele au anumite elemente de design sau constructie, care le diferentiaza si le aduc in actualitate, indiferent ca vorbim despre material, forma, destinatie sau imprimeu.

Sursa foto: unsplash.com
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 2.5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sandale cu toc

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre accesorii

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0