Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Scrisoare pe adresa redactiei: Caut sot! Ofer recompensa

de Sunt Fericita la 2018-03-05
Scrisoare pe adresa redactiei: Caut sot! Ofer recompensa
Ne cautam soti, adevarat! Am minti sa spunem altfel. Cautam soti care sa ne protejeze, sa ne ofere stabilitate si siguranta, sa ne incante cu vorbe frumoase si gesturi demne de povesti fermecate. Cautam soti care sa nu ne lase la greu, pe care sa ne bazam, care sa isi asume responsabilitatea pentru o casnicie durabila, solida. Vrem multe? Vrem prea mult? Voi decideti! In randurile urmatoare va oferim o scrisoare sosita pe adresa redactiei. Camelia are nevoie de sfaturi!


Articol actualizat in martie 2018.

Au trecut cativa ani de cand am primit prima scrisoare de la Camelia, una dintre cititoarele noastre fidele. Ea ne dezvaluia atunci ca isi doreste cu ardoare sa intalneasca un barbat alaturi de care sa isi poata intemeia o familie. Viata nu fusese prea darnica cu ea pe planul amoros pana la cei 42 de ani (cat avea atunci), dupa cum ne-a scris. Cititoarea noastra a apelat la comunitatea noastra sperand sa gaseasca un raspuns care sa o aduca mai aproape de dorinta ei arzatoare. Chiar ne-am intrebat de-a lungul timpului ce s-a intamplat cu Camelia si, cand ne-am asteptat mai putin, ne-a surprins cu o noua scrisoare emotionanta. Va lasam sa ii parcurgeti randurile mai jos.


Draga redactie SuntFericita.ro,

Citeam zilele trecute un articol pe site si am fost surprinsa intr-un mod placut cand am gasit si randurile pe care vi le-am scris acum cativa ani. Vreau sa le multumesc inca o data fetelor din comunitate care m-au sustinut atunci. Eram foarte dezamagita de faptul ca nu intalneam un barbat cu care sa imi unesc destinul. Atunci credeam ca este ceva in neregula cu mine si nu intelegeam ce anume. Voiam sa schimb ceva la mine, dar nu imi dadeam seama de unde ar trebui sa incep.

In prezent, lucrurile stau complet altfel. Daca as fi stiut atunci tot ceea ce stiu acum, nu m-as mai fi stresat atat ca nu imi gasesc un sot, ci m-as fi bucurat mai mult de lucrurile simple, dar frumoase pe care mi le oferea viata.


Spun ca viata mea s-a schimbat pentru ca ceea ce imi doream mai mult chiar mi s-a indeplinit. Atunci cand m-am asteptat mai putin, a aparut in viata mea un om minunat, care m-a acceptat cu bune si cu rele si pe care il iubesc pana la cer si inapoi.

Vom implini in curand un an de cand ne-am casatorit si tot ce pot sa spun acum este ca nu regret deloc ca l-am intalnit atat de tarziu. Daca as fi fost cu alt barbat din disperarea de a nu ramane singura, nu l-as mai fi intalnit pe el si nu as mai fi avut povestea asta atat de frumoasa.

A avut dreptat cine a spus ca lucrurile bune cer timp. Nu conteaza varsta la care intalnesti dragostea adevarata, ci sa ai ocazia sa intalnesti un om care sa te completeze. Mi-am intalnit actualul sot pe internet si am simtit inca din primele zile de conversatie ca este ceva special la el, ceva ce nu mai intalnisem la nimeni. Si in acelasi timp ma regaseam in el, parca o bucatica din sufletul meu era lipita de a lui. Imi este greu sa explic in cuvinte aceasta senzatie ce nu m-a parasit pana in ziua de azi si sper sa nici nu o faca vreodata.

Totul merge bine intre noi acum, chiar mai bine decat ma asteptam. Singura dorinta pe care o mai am acum este sa avem impreuna si un copil.

Le doresc fetelor care sunt in aceeasi situatie in care am fost eu atunci sa nu isi piarda speranta ca li se poate intampla ceva frumos. Si sa nu caute cu disperate prezenta unui barbat in viata lor si sa nu accepte pe oricine, ci sa se implice doar intr-o relatie care merita, sa isi daruiasca inima unui barbat care stie sa aiba grija de ea.


Cu drag,
Camelia"


*****

Prima scrisoare de la Camelia


"Buna ziua,
 
Am citit o parte din scrisorile pe care le-ati publicat pana acum si pare ca cititoarele dvs. dau sfaturi bune in astfel de probleme de suflet. De asemenea, am observat ca majoritatea doamnelor care au scris sunt casatorite (si vor sa divorteze), asa ca ce ma fac eu care nu sunt casatorita dar imi doresc mult asta? Imi puteti da cateva sfaturi?
 
Am 42 de ani, lucrez intr-o multinationala, am o situatie financiara destul de buna (asa ca nu am nevoie sa depind de nimeni) si sunt destul de atractiva (ingrijita, la moda, supla). Toate astea suna ca o reclama, dar pentru mine a devenit ceva serios pentru ca nu imi pot gasi un partener. Am avut tot felul de relatii trecatoare dar nimic serios: nu am reusit sa conving niciun barbat sa-mi puna un inel pe deget.
 
Nu stiu unde gresesc: sunt cat se poate de intelegatoare (zic eu), incerc sa fiu “femeie de casa” si sunt capabila sa iubesc pana la Dumnezeu si-napoi.
 
Cam asta ar fi problema? Sfaturi, doamnelor?
 
O zi buna,
Camelia"



Sfaturi din redactie:

"Nu este absolut nicio graba. Nu este competitie, sa stii. Nu exista o limita anume unde trebuie sa te mariti si apoi se sfarseste lumea. Viata continua si cu si fara sot."

"Nu mai cauta. Cel mai des, barbatii buni vin de la sine, ii atragi in viata ta."

"Stiu ce simti. Ma regasesc in aceeasi situatie. Din pacate, nu vad nici eu alta solutie decat sa iesi cat mai mult in lume. Socializeaza. Nu dispera. Lasa-i pe ei sa te gaseasca. Stii cum se zice... pentru fiecare exista o jumatate. O vom gasi."

Doamnelor, domnilor, aveti sfaturi pentru Camelia?


Daca doriti sa ne contactati, sa ne transmiteti mesajele voastra si povestile de viata, va invitam sa ne scrieti pe adresa redactiei!

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.52 din 5 - 29 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre despre dragoste

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0