Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Zodiile in care sunt nascuti cei romantici. Te numeri printre ele?

de Camelia Diaconu la 2020-10-19
Zodiile in care sunt nascuti cei romantici. Te numeri printre ele?
Chiar daca romantismul nu mai este la fel cum era o data, acum pretentiile fiind tot mai mari, dovezile e iubire nu vor inceta niciodata sa apara, mai ales daca esti un romantic incurabil. Sunt zodii pentru care iubirea este o arta, pe care nu se sfiesc sa o arate ori de cate ori au ocazia. Iata care sunt zodiile care se indragostesc repede si traiesc fiecare moment cu o pasione nemarginita.


Dragostea este cel mai de pret sentiment pe care multe persoane inca il detin, insa de frica unei dezamagiri, de multe ori nu demonstreaza de ce sunt in stare. Intotdeauna asumate si responsabile pentru fericirea celor din jur, iata care sunt zodiile care nu vor inceta niciodata sa iubeasca!
 
Pesti - Unele persoane nascute in zodia Pesti se indragostesc atat de repede incat nici nu isi dau seam ace li se intampla. Iubesc cu pasiune, intotdeauna isi dau sufletul si incearca sa dea totul pentru persoana de langa ei. Pot suferi des tocmai din cauza grabei cu care se indragostesc, insa acest lucru nu ii impiedica sa riste ori de cate ori simt ca au gasit persoana potrivita.  Sunt persoane introvertite, care sufera in adancul sufletului atunci cand lucrurile nu functioneaza asa cum isi doresc, dar nu se dau niciodata batuti asa usor. 
 
Rac - Sunt persoanele cele mai romantice ale zodiacului. Iubesc cu tot sufletul, se dedica in totalitate familiei, se comporta natural si intotdeauna elegant cu cei din jur si nu inceteaza niciodata sa le poarte de grija celorlalti. Racii se pot indragosti de mai multe ori, vor trai cu aceeasi intensitate fiecare iubire si nu vor renunta niciodata sa lupte pentru a-si cuceri jumatatea.
 
Balanta- Chiar daca nu actioneaza niciodata sub impulsul momentului, persoanele nascute in zodia balantei se afla in topul romanticilor incurabili. Sunt persoane timide, dar suficient de indraznete incat sa demonstreze ca sunt in stare sa faca orice pentru persoana iubita. Balantele nu se arunca cu capul inainte, gandesc mult inainte de a trece la actiune, dar intotdeauna fac alegerile potrivite. 
 
Fecioara - Cu siguranta zodia care intelege cel mai bine sentimentul de dragoste si zodia care este pregatitia oricand sa iubeasca neconditionat. Fecioarele sunt sensibile, dar au o inima mare si sunt pregatite intotdeauna sa o imparta cu cel de langa. Isi doresc sa traiasca o iubire adevarata, o singura iubire daca este posibil, fiind persoane care se dedica cu adevarat. Pot avea sentimente si traieri puternice, dar pot si suferi foarte mult daca sunt ranite ori dezamagite.
 
Taur - Chiar daca sunt cunoscute ca si persoane incapatanate, ei bine, atunci cand vine vorba despre dragoste, vorbim despre persoane care se schimba in totalitate. Taurii ar face orice pentru persoana iubita, pentru a se asigura ca ii fac fericiti pe cei din jur. Persoanele nascute in zodia Taur sunt insistenti atunci cand iubesc, sunt generosi si incearca sa isi arate iubirea prin diverse cadouri semnificative. Emana fericire si buna dispozitie si sunt capabili sa ii faca fericiti si pe cei din jur foarte usor. 

Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.67 din 5 - 6 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
    O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
    In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0