Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Reguli de atractie care au fost dovedite stiintific

de Sunt Fericita la 2019-01-14
Reguli de atractie care au fost dovedite stiintific
Sentimentele de iubire si atractie au fost indelung studiate de catre oamenii de stiinta si astfel s-a ajuns la cateva constatari extrem de interesante. Iata cateva secrete care te pot ajuta sa cunosti mai bine persoana de langa tine!


Legile atractiei nu sunt deloc simple. Ne indragostim de cine nu trebuie, ranim sentimentele persoanelor care nu merita si niciun sfat din jur parca nu ne ajuta sa ne dam seama ce ne dorim cu adevarat. Iata cateva secrete pe care oamenii de stiinta le-au studiat despre dragoste si atractie. Cu siguranta te vor ajuta sa iti dai seama care sunt intentiile partenerului tau!
 
Barbatii sunt mai rabdatori decat femeile. Chiar daca de multe ori spunem ca barbatii nu au rabdare sa ne asculte, de fapt barbatii sunt cu mult mai rabdatori decat noi, femeile. Intr-adevar nu sunt la fel de meticulosi precum femeile, insa acestia au un grad de rabdare mai ridicat. Totodata, barbatii sunt dispusi sa mearga la o intalnire cu o femeie de care nu se simt atrasi.
 
Aspectul fizic chiar conteaza. In urma mai multor studii, in momentul in care mai multi subiecti au fost pusi in fata anumitor chipuri, acesti au ales intotdeauna persoanele care aveau un chip mai atractiv. Atractia fizica chiar conteaza, asa ca prima impresie mereu este cea mai importanta.
 
Vocea unei persoane indragostite se schimba. Ambele sexe isi schimba vocea fata de partenerul cu care vorbesc in momentul in care simt atractie. Tonul vocii devine mult mai cald, dar mai accentuat fata de partener.
 
Multe cupluri isi incep viata sexuala inainte de casatorie. Din punct de vedere biologic, multi dintre noi suntem predispusi sa ne incepem viata sexuala inainte de casatorie. Spre surprinderea noastra, chiar si in anul 1940, 9 din 10 femei erau dispuse sa faca sex inainte de casatorie.
 
Femeile sunt atrase de barbatii care au caini. Potrivit studiilor cercetatorilor, femeile sunt cu mult ai atrase cand vad un barbat care isi plimba cainele fata de un barbat singur. De asemenea, femeile gasesc atragator un barbat de prestigiu.
 
Barbatilor le plac femeile imbracate in rosu. In urma cercetarilor facute, se pare ca barbatii sunt dispusi sa inceapa o conversatie cu o femeie care este imbracata intr-o rochie rosie. Nu ca pe celelalte femei nu le-ar vedea atragatoare, insa culoarea rosu ii atrage pe babrbati.

Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.5 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
    In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
    Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0