Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Scrisoare pe adresa redactiei: Mai mult decat amintiri

de Sunt Fericita la 2014-08-28
Scrisoare pe adresa redactiei: Mai mult decat amintiri
Divortez? Nu divortez? Ce sa fac? Il iubesc sau doar ne-am obisnuit unul cu celalalt? Merit mai mult in viata? Ce decizie sa iau? Sunt intrebari naturale pe care ni le punem cateodata. Astazi ne intrebam daca viata de om insurat trebuie obligatoriu sa intre in rutina si banalitate. Va prezentam o scrisoare trimisa pe adresa redactiei si va invitam sa lasati un sfat pentru Andreea.


"Peste 2 saptamani este reuniunea de 20 de ani de la terminarea liceului. Marturisesc cu emotie ca va fi prezent si cel alaturi de care am petrecut cei mai frumosi ani din viata mea, Mihai. A fost marea mea dragoste insa ne-am despartit. Am apucat drumuri diferite si eu m-am casatorit.
 
Stiu din surse sigure ca si el a fost casatorit si ca acum este divortat. As vrea sa nu ma judecati prea aspru. Ma judec eu suficient. Relatia cu sotul meu nu mai este ce a fost. Nu se mai pune problema de romantism, dragoste adevarata, pasiune sau alte lucruri asemanatoare.
 
Vreau de ceva timp sa readuc aceasta relatie acolo unde era. Am incercat orice. Sunt slaba, frumoasa, eleganta. Nu am de gand sa ma "pensionez" de pe acum. Vreau sa imi spuneti ce ar trebui sa fac daca la reuniune realizam ca noi inca mai avem sentimente unul pentru celalalt, eu si Mihai. Ce sa fac?
 
De ani de zile ma bate un singur gand... Ce ar fi fost daca as fi ramas cu Mihai, omul pe care l-am iubit cel mai mult. Ma ravaseste gandul ca il voi vedea din nou.
 
Nu am copii, deci nu am nimic care sa ma lege de actualul sot, cu exceptia a 5 ani de casnicie din care doar primul a fost cu adevarat frumos. Apoi totul a disparut ca prin farmec. Suntem doi oameni intrati in rutina.
 
Vine de la piata cu paine, cartofi si carne tocata. Nu flori, nu bomboane, nu ciocolata, niciodata nu iesim, niciodata nu imi face complimente, nu discutam nimic profund. Simt ca viata mea este total irosita. Vreau mai mult. Mi se cuvine asa ceva?"

Sfaturi din redactie:

"Cred ca ti se cuvine tot ce iti doresti. Daca esti om bun, daca ai suflet curat si iubesti sincer, de ce nu? Nu te lasa atrasa de ideea ca daca te-ai casatorit, atunci trebuie sa ramai impreuna cu sotul tau pentru totdeauna. Omul se mai schimba, oamenii se mai razgandesc si asta este firesc." C.S.

"Discuta cu sotul tau, spune-i ce simti si fa ceva, indiferent ca este sau nu Mihai cel pe care il vei avea. Orice se va petrece la reuniune, in casnicia ta este loc de mai bine. Daca nu se poate mai bine, inseamna ca nu esti langa omul potrivit."M.N.

"Mai incearca. Nu arunca 5 ani pe apa sambetei pentru o iluzie a tineretei.  Sunt convinsa ca Mihai este doar in imaginatia ta barbatul care iti trebuie. De unde stii tu ca peste 5 ani nu o sa devina ca sotul tau?
Chiar daca relatia dintre tine si sotul tau nu mai este una romantica sunt convinsa ca in cufarul de amintiri, daca cauti, vei gasi momente frumoase, rasete, prietenie, respect, dor etc. Ceea ce te sfatuiesc eu sa faci este sa iti reinventezi relatia si sa faci tu primii pasi. Vorbeste cu el spune-I ce te deranjeaza si salvati-va casnicia. Nu merita un “barbat morgana” la schimb pe un sot credincios.." N.D.

“Bineinteles ca iti poti dori mai mult si ai dreptul sa-ti doresti mai mult! Nu cred ca daca te-ai maritat te ingropi sub o piatra si astepti sa mori. Nu stiu daca varianta care te poate “renaste” ca femeie este acest Mihai, dar daca esti nefericita alaturi de cineva ai dreptul sa pleci si sa fii fericita asa cum iti doresti alaturi de cine simti tu ca-ti va fi bine.” M.P.

Daca doriti sa ne contactati, sa ne transmiteti mesajele voastra si povestile de viata, va invitam sa ne scrieti pe adresa redactiei!


Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre casnicie

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0