Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Premiera la TNB! Se joaca "Incognito"

de Sunt Fericita la 2020-10-06
Premiera la TNB! Se joaca
O noua premiera are loc la TNB, unde se joaca pentru prima data "Incognito" de Nick Payne.


Un semn de normalitate vine de la TNB, odata cu aceasta premiera.
 
"Incognito" este o piesa emotionanta despre oameni care si-au pierdut ratiunea, despre alti oameni care si-au pierdut memoria si despre oameni care vor sa uite, refugiindu-se in alcool, droguri sau imaginatie, un proiect in cadrul Programului „Usi deschise pentru toti”.
 
Sub conducerea regizoarei Zsuzsanna Kovacs, actorii Teatrului National, Monica Davidescu, Aylin Cadir, Ovidiu Cuncea si Lari Giorgescu interpreteaza peste 20 de roluri.
 
TNB a reluat spectacolele la toate salile si intre titlurile din repertoriul curent se joaca: "Padurea spanzuratilor", "Revizorul", "Furtuna", "Micul infern", "Noii infractori", "Omul care a vazut moartea", "Cursa de soareci", "Frumos e in septembrie la Venetia", "O intamplare ciudata cu un caine la miezul noptii", "Presul", "Barfe, zvonuri si minciuni", "Orchestra Titanic", "Doua pe fata, doua pe dos", "Class", "Butoiul cu pulbere", "Allegro, ma non troppo", "Matilda si groparii", precum si recentele premiere "Jurnal de Romania.1989" si "M de la Murphy".
 
O singura sala s-a inchis la sfarsitul lunii septembrie, Amfiteatru - prima sala redeschisa in vreme de pandemie, totodata singura scena din Romania construita in aer liber si aflata in incinta unui teatru.
 
Vara lui 2020 a inregistrat 78 de spectacole jucate sus pe teatru. Teatrul National din Bucuresti a adus in fata publicului, la Amfiteatru, doua premiere de succes: "Jurnal de Romania. 1989" (un spectacol multimedia de teatru documentar, regia Carmen Lidia Vidu, cu Oana Pellea, Ion Caramitru, Florentina Tilea si Daniel Badale) si "M de la Murphy" (un spectacol de teatru-dans cu artisti independenti, realizat de Andrea Gavriliu in cadrul Programului 9G la TNB).
 
La Sala Media, sambata si duminica dimineata, de la ora 11.00, incepand cu data de 3 octombrie, cei mai mici dintre spectatorii TNB sunt asteptati de Marian Ralea - alias Magicianul Povestilor, impreuna cu echipa sa, sa intre in Cetatea Povestilor  si sa devina eroi din basmele romanilor.
 
La Sala Mica sunt programate spectacolele din repertoriul Programului 9G la TNB, destinat tinerei generatii de creatori de teatru. Un repertoriu variat, ce include peste 10 titluri din dramaturgia clasica si contemporana, in interpretarea unor  tineri artisti.
 
Incepand de marti, bilunar, martea de la ora 19.00, este programat "Trei ceasuri bune" - pe Youtube TNB!

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre teatru

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre premiera

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0