Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Stefan Banica Jr. continua si in 2012 seria concertelor de Craciun

Stefan Banica Jr. continua si in 2012 seria concertelor de Craciun
Stefan Banica Jr. va petrece alaturi de fani “O noapte de Craciun” pe 13 si 14 decembrie 2012, la Sala Palatului din Bucuresti. Concertele extraordinare de Craciun, marca Stefan Banica, reprezinta de peste un deceniu un mod traditional de intrare in perioada sarbatorilor de iarna.


Pe langa piesele binecunoscute, fanii vor avea parte si de compozitii noi. Stefan Banica a declarat ca “o parte din albumul "Altceva" se va regasi live pe scena Salii Palatului in concertele de Craciun de anul acesta.”
Show-urile sale pline de energie, culoare si muzica de calitate i-au adus nenumarati fani. An de an, zeci de mii de persoane merg la Sala Palatului din Bucuresti pentru a lua parte la concertele de Craciun ale lui Stefan Banica.
"Va astept, ca de obicei, sa petrecem o seara de neuitat si sa ne incarcam bateriile pentru inca un an de zile. Spectacolul se numeste "O noapte de Craciun cu Stefan Banica", titlu inspirat de cel mai nou cantec al meu de Craciun, "Noaptea de Craciun", care va aparea ca bonus track pe albumul "Altceva", album ce va fi lansat pe piata in luna octombrie. In concertul de Craciun vor fi momente inedite, mai ales datorita invitatilor-surpriza ce vor fi pe scena alaturi de mine. Va astept cu toata dragostea in decembrie la Sala Palatului", spune Stefan Banica.
Biletele pentru concertele de Craciun de la Sala Palatului ale lui Stefan Banica sunt disponibile la urmatoarele categorii de preturi:
VIP: 200 lei
Categoria I: 150 lei
Categoria II: 100 lei
Categoria III: 60 lei
Biletele pentru aceste evenimente sunt disponibile in reteaua Eventim si online pe www.eventim.ro.
Ca o noutate, anul acesta afisele concertelor lui Stefan Banica contin in partea de jos un QR Code. Prin scanarea codului, fanii vor putea sa isi comande bilete la concerte, fie sa faca o precomanda pentru albumul “Altceva”. Precomandand acest album, fanii vor primi materialul discografic imediat dupa lansare.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre stefan banica

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre craciun

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre altceva

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre concert

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0