Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum accesorizezi rochia clasica neagra pentru o seara speciala

de Sunt Fericita la 2021-11-15
Cum accesorizezi rochia clasica neagra pentru o seara speciala
Rochia neagra nu trebuie sa lipseasca din garderoba niciunei femei. Inca din anul 1926, atunci cand Coco Chanel a facut popular conceptul de little black dress si pana in moda prezentului, rochia neagra ramane piesa vestimentara care nu s-a demodat niciodata. Un simbol al elegantei si feminitatii, rochia neagra poate fi purtata in cele mai diverse combinatii, cu atat mai mult in tinute elegante si este foarte usor de accesorizat, tocmai datorita simplitatii sale.


Vrei sa accesorizezi rochia neagra pentru o seara speciala? Descopera in randurile urmatoare cum poti transforma o rochie clasica neagra, aparent banala, cu ajutorul accesoriilor potrivite! 

Alege pantofi cu toc stiletto

Una dintre cele mai fabuloase combinatii vestimentare pe care orice femeie o poate aborda cu succes este reprezentata de alaturarea unei rochii negre de seara cu o pereche de pantofi cu toc stiletto, de culoare rosie. In mod evident, cu ajutorul acestei accesorizari vei obtine o tinuta eleganta, fara de cusur, care nu implica nici o greseala de styling. 


Desigur, si o pereche de pantofi stiletto negri, din lac, sau o pereche de pantofi cu toc nude, pot completa la fel de bine o rochie de seara neagra. Sau, daca doresti sa iesi din tiparul clasic de rochie neagra si stiletto, poti incerca sa accesorizezi rochia cu o pereche de sandale cu tocul gros. 

Infrumuseteaza tinuta cu bijuterii pretioase 

Unul din avantajele majore ale unei rochii clasice negre este versatilitatea. Aceeasi rochie neagra accesorizata diferit poate deveni o rochie noua de fiecare data cand o porti. Pentru o seara speciala insa, sunt recomandate bijuteriile cu pietre pretioase, care sa aduca nota de rafinament si eleganta rochiei pe care o porti. De pilda, poti accesoriza rochia neagra cu bijuterii cu diamante de la Teilor.ro, care vor reusi sa complimenteze rochia de seara in cel mai feminin mod posibil. Doar diamantele sunt cele mai bune prietene ale femeilor! 


Pentru a face o alegere stilata, insa, e nevoie sa tii cont de croiala rochiei negre. Eticheta spune ca la rochiile elegante, cu spatele gol, se poarta doar cercei discreti si rafinati, in timp ce rochiile cu umeri sau cu pieptul acoperit sunt complimentate de cercei lungi si, in functie de context, bratari. O rochie neagra cu decolteu, pe de alta parte, poate fi accesorizata cu un colier statement cu diamante. 

Nu ezita sa alegi modele elegante de ciorapi 

Clasica little black dress se potriveste ideal cu dresuri cu modele elegante, asa cum sunt cele cu linie dreapta care lungesc vizual aspectul piciorului. Poti obtine o alura sexy si provocatoare daca accesorizezi rochia neagra eleganta cu o pereche de dresuri negre cu portjartiere si o pereche de pantofi negri cu toc. Promitem ca va fi accesorizarea perfecta a rochiei tale negre pentru o cina romantica! 

Completeaza tinuta cu un clutch pretios 

O poseta rafinata sau un clutch pretios pot fi alegeri extrem de inspirate de accesorizare a unei rochii clasice negre. In functie de ocazie, poti opta pentru un clutch stralucitor din pietre sau paiete, in cazul in care urmeaza sa te distrezi cu prietenele tale in club sau o geanta plic pretioasa, daca vei onora o petrecere fastuoasa si glam. 


Indiferent de accesorizarea pe care o alegi pentru rochia ta neagra, nu uita ca unul dintre cele mai de pret accesorii pentru o rochie neagra ramane, insa, rujul. Alegerea unui ruj rosu clasic poate completa perfect o tinuta neagra eleganta. Tine cont de sugestiile noastre de accesorizare si cu siguranta vei reusi sa stralucesti intr-o rochie neagra oricat de simpla!

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre diamante

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0