Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

10 Modele de sandale in tendinte vara asta

de Sunt Fericita la 2023-06-05
10 Modele de sandale in tendinte vara asta
Vara si-a intrat in drepturi, asa ca este momentul ideal sa trecem la garderoaba cu haine subtiri si incaltaminte pe masura. Pentru ca in fiecare an se schimba tendintele in moda, iata ce sandale se poarta anul acesta. Care sunt tendintele anului 2023!


Daca nu te-ai pregatit pana acum, ei bine, ar trebui sa mergi deja la shopping pentru a-ti achizitona cele mai frumoase modele de sandale pentru vara lui 2023. Din fericire, in acest sezon ai de unde alege deoarce gasesti o multime de modele interesante de sandale.

Noi ti-am facut un top al celor mai frumoase sandale care nu trebuie sa iti lipseasca din acest sezon.

 
Sandale cu talpa subtire si barete subtiri. Un model de sandale ce se va potrivi cu orice fel de tinuta. Au o talpa fina si subtire, dar si curele delicate care se asorteaza atat in cazul jeansilor, cat si la rochii, fuste sau salopete.

 
Sandale cu sireturi pana la gamba. Sandalele albe care se leaga cu sireturi pana la nivelul gambei sunt noutatile sezonului si pot fi asortate foarte usor cu orice combinatie de tinuta. Se potrivesc foarte bine in tinutele smart-casual din zilele calduroase de vara.

 
Papuci cu imprimeu. Ca si anul trecut, papucii sunt piesele care nu trebuie sa iti lipseasca din dressing. Vara aceasta vorbim despre papucii cu imprimeu din piele de sarpe care se pot purta la orice gen de tinuta. 

 
Platforme din denim. Da, s-a intors moda anilor 80, iar costumele de blugi si incaltamintea din denim sunt din nou in tendinte. Poarta-le intr-o tinuta casual cu o pereche de jeansi si te vei bucura de toata admiratia din jur.

 
Sandale minimaliste. Sandalele minimaliste sunt acele modele cu barete subtiri care se pot asorta oricum si oriunde. Au toc inalt si subtire si sunt ideale intr-o tinuta eleganta de seara.

 
Sandale din impletituri, rachita, panza si scoici. Perechea de incaltaminte ideala pentru vacanta. O pereche de sandale cu scoici si insertii din panza te va trimite imediat cu gandul la vacanta, chiar daca esti doar la birou, intr-o zi aglomerata.

 
Sandale cu curele din piele. Modelul de incaltaminte care nu se va demoda niciodata si care este destinat exclusiv tinutelor elegante. Pentru vara anului 2023 sunt recomandate modelele din textura stralucitoare sau metalica.

 
Sandale cu platforma si talpa din sfoara impletita. Sunt simple, cu barete subtiri pe picior si talpa din sfoara impletita, dar comode si iti aduc un aer relaxant tinutei. Sandalele se potrivesc in tinute casual, rochii fluide, fuste cu imprimeu inflorat.

 
Sandale cu toc geometric. Tocul nu foarte inalt, dar mai gros care iti permite sa stai incaltata in sandale ore in sir. Sunt sandalele verii care pot fi purtat in orice moment al zilei, iar recomandarea designerilor este sa adopti o culoare tare, poate chiar un albastru metalizat.

 
Saboti din piele. Sabotii nu lipsesc din tendintele verii 2023. Sunt recomandati la rochiile midi, dar si la salopetele army sau la rochiile fluide, inflorate. 
 
Modele simple de sandale, dar cu ajutorul carora vei reusi sa iti infrumusetezi orice tinuta.


Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
    In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
    In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0