Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Caciuli si palarii pentru toamna-iarna 2017-2018

de Sunt Fericita la 2017-12-05
Caciuli si palarii pentru toamna-iarna 2017-2018
Palariile si caciulile sunt cel mai bun mod de protejare a parului de frig sau caldura. Palariile se poarta din primavara 2017, iar trendul se mentine si pentru toamna si iarna 2017-2018. In anotimpul rece caciulile si palariile devin accesorii in sine, care vor completa tinuta si o vor scoate din anonimat. Iata principalele tendinte, ca sa stii ce caciuli sau palarii sa iti cumperi, sfaturi despre cum si la ca ocazie le poti purta, plus cateva idei de tinute...


Caciuli si palarii pentru toamna/iarna 2017-2018: PALARII SI CACIULI DE BLANA. Poti opta pentru blana ecologica sau naturala, in functie de convingerile care iti ghideaza stilul de viata. Oricum ar fi, pentru toamna si iarna asta, se poarta blana in aproape toate nuantele si formele: de la tonuri inchise sau neutre, pana la nuante deschise sau intense si excentrice, menite sa atraga atentia.

Tendintele dicteaza ca palariile si caciulile din blana vor fi de dimensiuni variate: se va purta stilul palarierului nebun, caciuli de blana in stil rusesc sau rotunde, asa cum purtau femeile in perioada comunista. Palariile si caciulile de blana se pot purta aproape la orice tip de tinuta; se potrivesc la tinute casual (geaca sau vesta si o pereche de jeansi, pantaloni de piele sau fusta raiata sau cu imprimeuri), office (costum si palton elegant) ori la tinute elegante si de ocazie (rochie cu haina de blana sau palton).

Caciuli si palarii pentru toamna/iarna 2017-2018: PALARII DE COWBOY. Stilul cowboy nu este foarte agreat la noi, insa din cand in cand mai purtam cu placere o camasa cowboy sau o pereche de cizme. Designerii au ales ca palariile de cowboy sa fie vedetele sezonului toamna-iarna 2012-2013. Se asorteaza perfect cu o geaca si manusi de piele. Evident, nu se potriveste la tinute office sau de ocazie, insa sunt perfecte la concerte sau intalniri cu prietenii.

Caciuli si palarii pentru toamna/iarna 2017-2018: PALARII SI CACIULI CLOPOT. Venite tocmai din anii '20, palariile clopot sunt extrem de feminine, elegante si sofisticate. Se potrivesc la tinute feminine, rochii elegante, costume cu fusta, trenciuri sau haine si paltoane chic, pantofi cu toc mediu, ghete inalte si manusi de piele. Palariile si caciulile clopot se pot purta fara probleme la ocazii speciale sau in drum spre birou.

Caciuli si palarii pentru toamna/iarna 2017-2018: PALARII FEDORA. Sunt poate cele mai versatile palarii create vreodata si, desi au fost inventate in secolul al 19-lea numai pentru barbati, acum sunt la fel de bine purtate si de femei, la orice tinuta. Palariile fedora pot da un plus de feminitate cand sunt asortate la rochii cu imprimeuri si creaza un look androgin cand sunt purtate la costum.


Caciuli si palarii pentru toamna/iarna 2017-2018: PALARII INALTE. Designerii au vrut sa aduca in atentia noastra palariile inalte pentru sezonul toamna-iarna 2017-2018, insa nu se stie inca cine le va purta pe strada. Palariile inalte sunt de obicei purtate la circ sau la teatru, ca accesorii pentru costume. Se pot purta la baluri mascate sau petreceri tematice, dar asta nu e nici o noutate.

Caciuli si palarii pentru toamna/iarna 2017-2018: PALARII SPANIOLE. Daca palariile inalte sunt mai dificil de inclus in tinutele de zi cu zi, palariile spaniole sunt foarte la moda si pot fi purtate si pe strada. Designerii recomanda purtarea acestor palarii la rochii cu bretele sau constume simple, cu pantaloni, pentru a obtine un look specific spaniol.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.5 din 5 - 5 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre palarii

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre caciuli

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre toamna

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre 2012

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre iarna

Cele mai citite articole

Oamenii de stiinta spun ca aproximativ jumatate din variatiile personalitatii umane sunt definite ...
Pentru un cuplu casatorit, iubirea trece prin diferite stadii de-a lungul timpului, de aceea ...
Iti oferim mai jos un model de cerere de angajare. Iata cum trebuie sa formulezi aceasta cerere!
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016