Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Festivalul Ceaiului si Cafelei, intre 14 si 20 octombrie, in Capitala

Festivalul Ceaiului si Cafelei, intre 14 si 20 octombrie, in Capitala
Festivalul Ceaiului si Cafelei (Tea&Coffee Festival) are loc in Capitala intre 14 si 20 octombrie si va cuprinde o serie de manifestari si spectacole in ceainarii si cafenele bucurestene. Pe parcursul celor sapte zile, festivalul va aduce in prim plan elemente culturale si gastronomice din tarile cu traditie in cultivarea si productia de ceai si cafea.


A cincea editia e Festivalului Ceaiului si Cafelei (Tea&Coffee Festival) se desfasoara in Capitala in perioada 14-20 octombrie si va cuprinde manifestari si spectacole in ceainarii si cafenele bucurestene.
Tea&Coffee Festival are drept scop promovarea consumului de ceai si cafea si aducerea in actualitate a traditiilor si ritualurilor servirii lor. Festivalul se adreseaza atat amatorilor de ceai si cafea, cat si profesionistilor care lucreaza in acest domeniu.
Printre manifestarile care vor avea loc in cadrul Festivalului, intre 14 si 20 octombrie a.c., se numara: spectacole de teatru, concerte, demonstratii si ateliere de dans, ateliere de arte vizuale, ceremonii de servire a ceaiului si cafelei practicate in India, Turcia, Brazilia, China, Coreea de Sud, Argentina, Marea Britanie si Japonia.
Pe data de 19 octombrie, incepand cu ora 16:00, la Caffe D’arthe (str. Popa Nan, nr 7) se vor organiza ateliere de creativitate pentru cei mici (pictura, modelaj in lut), ateliere de dans si bune maniere.
De asemenea, vizitatorii sunt invitati la recitaluri de vioara, recitaluri de tambur si goarna, demonstratii de taiko (tobe japoneze), teatru, demonstratii si lectii de dans precum tango argentinian, capoeira (dans traditional brazilian), dans indian marca Bollywood, dans traditional si modern sud-coreean.
Vizitatorii vor avea, de asemenea, posibilitatea sa aleaga si sa testeze, in functie de preferinte, diverse sortimente de ceai si cafea si sa deguste prajituri, fursecuri, baclavale si deserturi “raw”.
In ultimele 3 zile ale festivalului va avea loc o expozitie de ceai, cafea, accesorii si gastronomie la Sala Dalles. Vor avea loc demonstratii culinare si de preparare a cocktailurilor din ceai si cafea. In plus, expozitia din cadrul Tea&Coffee Festival ofera informatii despre ceai si cafea si celor care sunt interesati de beneficiile si efectele terapeutice ale acestor doua bauturi.
Festivalul se va desfasura in noua locatii: Agra Palace (Mantuleasa, nr. 6), Piateta Cocor Store, Tête á Tête Cafenea (Parcul Herastrau, langa Gradina Japoneza), Godot Café -Teatru (Str. Blanari nr. 14), Café Verona - Carturesti (str. Pictor Arthur Verona nr. 13-15), Mille Sapori (Baneasa Shopping City), Cafepedia Romana (str. Pictor Verona nr. 2), Caffé D'arthé (Popa Nan, nr.7), Serendipity (str. Dubrava Rosie nr. 12) si Sala Dalles. Intrarea la expozitie este libera.

Sursa foto: www.sxc.hu

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cafea

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ceai

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre capitala

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
In cautarea unei diete echilibrate si sanatoase, fulgii de ovaz sunt un aliat de nadejde pentru cei ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0