Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

The Artist si The Descendants, marile castigatoare la Globurile de Aur

The Artist si The Descendants, marile castigatoare la Globurile de Aur
Filmul mut 'The Artist' si drama de familie 'The Descendants' au fost marile castigatoare la ceremonia de decernare a premiilor Globurile de Aur care a avut loc duminica la Los Angeles, relateaza Reuters. 'The Descendants', unde George Clooney joaca rolul unui barbat care isi conduce familia intr-un moment tragic in care sotia sa se afla in coma, a obtinut doua premii Globurile de Aur, inclusiv pentru cea mai buna drama si pentru cel mai bun actor intr-o drama - George Clooney.


'The Artist', o poveste romantica despre un actor in decadere care se indragosteste intr-un moment in care filmele mute devin filme cu sonor, a castigat trei trofee, inclusiv pentru cel mai bun musical sau comedie si pentru cel mai bun actor intr-un musical sau comedie - starul francez Jean Dujardin.

Meryl Streep a obtinut trofeul pentru cea mai buna actrita intr-o drama pentru felul in care o interpreteaza pe Margaret Thatcher, fostul premier britanic, in 'The Iron Lady'. Michelle Williams a castigat premiul pentru cea mai buna actrita intr-o comedie sau musical cu rolul Marilyn Monroe din 'My Week with Marilyn'.

Veteranul Christopher Plummer, 82 de ani, a obtinut un Glob de Aur pentru felul in care portretizeaza un batran in varsta care isi dezvaluie identitatea de homosexual familiei sale in 'Beginners'. Octavia Spencer, care joaca rolul unei menajere in sudul SUA in timpul perioadei luptei pentru drepturile civile in 'The Help', a fost recompensata cu trofeul pentru cea mai buna actrita in rol secundar.

Woody Allen a castigat premiul pentru cel mai bun scenariu pentru 'Midnight in Paris', iar Steven Spielberg a obtinut Globul de Aur pentru cel mai bun film de animatie 'The Adventures of Tintin'.

Filmul iranian 'A Separation', regizat de Ashgar Farhadi si recompensat cu un Urs de Aur la Berlin in 2011, a castigat trofeul pentru cea mai buna pelicula intr-o limba straina.

Globurile de Aur sunt oferite de cei aproximativ 90 de membri ai Hollywood Foreign Press Association (Asocitia Presei Straine de la Hollywood) si reprezinta un eveniment cheie, datorita expunerii mediatice, in cadrul sezonului de premii de la Hollywood.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre globurile de aur

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre george clooney

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0