Ingrediente:
- 500 g ciuperci champignon mici
- 300 g bacon
- 300 g carne de porc
- 2 fire de praz
- 100 g arpagic
- 1 cana cu vin rosu
- 1 lingura cu smantana
- 4 oua
- sare
- piper negru macinat
- ulei
- cimbru
Mod de preparare:
1. Taie carnea bucatele, prazul (opreste doua frunze pentru decor) rondele si baconul fasii. Pune prazul la inabusit in apa cu ulei si lasa-l pana se face ca o pasta.
2. Separat, prajeste baconul pana devine crocant. Scoate-l pe un platou. Pune carnea la inabusit impreuna cu ciupercile, in grasimea ramasa.
3. Adauga arpagicul si lasa-le impreuna pe foc pana ce acesta din urma devine translucid. Scoate pe platou. Prajeste ouale ochiuri.
4. Amesteca pasta de praz cu smantana, cimbru si vin pana obtii un sos. Pentru decor, taie frunzele de praz subtire, in lung, si trage-le la tigaie cu o lingura de ulei. Pui in farfurie amestec de pe platou, paine, ou si fasii de praz. Se serveste cu sosul alaturi.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
