Ingrediente:
- 500 g ciuperci champignon mici
- 300 g bacon
- 300 g carne de porc
- 2 fire de praz
- 100 g arpagic
- 1 cana cu vin rosu
- 1 lingura cu smantana
- 4 oua
- sare
- piper negru macinat
- ulei
- cimbru
Mod de preparare:
1. Taie carnea bucatele, prazul (opreste doua frunze pentru decor) rondele si baconul fasii. Pune prazul la inabusit in apa cu ulei si lasa-l pana se face ca o pasta.
2. Separat, prajeste baconul pana devine crocant. Scoate-l pe un platou. Pune carnea la inabusit impreuna cu ciupercile, in grasimea ramasa.
3. Adauga arpagicul si lasa-le impreuna pe foc pana ce acesta din urma devine translucid. Scoate pe platou. Prajeste ouale ochiuri.
4. Amesteca pasta de praz cu smantana, cimbru si vin pana obtii un sos. Pentru decor, taie frunzele de praz subtire, in lung, si trage-le la tigaie cu o lingura de ulei. Pui in farfurie amestec de pe platou, paine, ou si fasii de praz. Se serveste cu sosul alaturi.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori
Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
