Ingrediente:
- 500 g ciuperci champignon mici
- 300 g bacon
- 300 g carne de porc
- 2 fire de praz
- 100 g arpagic
- 1 cana cu vin rosu
- 1 lingura cu smantana
- 4 oua
- sare
- piper negru macinat
- ulei
- cimbru
Mod de preparare:
1. Taie carnea bucatele, prazul (opreste doua frunze pentru decor) rondele si baconul fasii. Pune prazul la inabusit in apa cu ulei si lasa-l pana se face ca o pasta.
2. Separat, prajeste baconul pana devine crocant. Scoate-l pe un platou. Pune carnea la inabusit impreuna cu ciupercile, in grasimea ramasa.
3. Adauga arpagicul si lasa-le impreuna pe foc pana ce acesta din urma devine translucid. Scoate pe platou. Prajeste ouale ochiuri.
4. Amesteca pasta de praz cu smantana, cimbru si vin pana obtii un sos. Pentru decor, taie frunzele de praz subtire, in lung, si trage-le la tigaie cu o lingura de ulei. Pui in farfurie amestec de pe platou, paine, ou si fasii de praz. Se serveste cu sosul alaturi.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
In slujba coroanei
Volumul memorialistic & 39;In slujba coroanei& 39; ne invita sa cunoastem perspectiva personala a autorului dl Dan Ion Lazar membru al echipei ce a insotit Familia Regala la revenirea in tara ca martor si participant direct la evenimentele petrecute atunci dar si mai tarziu la activitatile Casei Regale Romane Aflam intai despre...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 3.5
din 5
- 2 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!