Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Trucuri pentru o manichiura perfecta

de Sunt Fericita la 2019-08-13
Trucuri pentru o manichiura perfecta
Se spune ca manichiura este cartea de vizita a unei femei si, indiferent de modelul pe care il alege, manichiura clasica sau in tendinte, unghiile trebuie sa arate mereu ingrijite. Pentru o manichiura perfecta, iata cateva trucuri!


Cum sa iti faci manichiura perfecta la tine acasa
 

O manichiura perfecta se descrie prin curatarea si finisarea unghiilor fara sa le agresam, dar si prin hidratarea intensa a cuticulelor si mainilor. Sa obtii o manichiura pefecta nu trebuie sa mergi intotdeauna la salon, caci exista  cateva trucuri care te vor face sa iti ingrijesti unghiile chiar si singura acasa. Iata care sunt acestea!
 
Foloseste doar dizolvant fara acetona. Chiar daca este practica si mereu te-a scos din impas, acetona pe care o folosesti pentru curatarea unghiilor iti poate usca si subtia unghiile. Astfel, risti ca acestea sa se exfolieze repede si sa se rupa imediat.
 
Foloseste intotdeauna baza pentru oja. Pe langa faptul ca aplicarea unei baze te va ajuta sa fixezi lacul de unghi pentru mai mult timp, aceasta are rolul si de a-ti proteja unghia de pigmentii de culoare din oja. Baza aplicata inainte de primul strat de oja iti hraneste si intareste unghiile. 
 
Aplica oja din trei miscari. Ca sa iti aplici corect lacul de unghii este nevoie sa faci trei miscari. In stanga, dreapta si spre mijlocul unghiei. Nu trebuie sa repeti miscarile deoarece lacul de unghii este fluid si se pot forma linii ori spatii goale.
 
Aplica oja in straturi subtiri. Cand iti faci manichiura nu trebuie sa te grabesti, motiv pentru care nu este indicat sa aplici un strat gros de oja. Acesta se va usca greu si poate sari foarte repede de pe unghie. Apica intotdeauna straturi subtiri.
 
Hidrateaza-ti cuticulele. Pentru o manichiura perfecta, cuticulele nu trebuie taiate, ci doar impinse, iar pentru a le hidrata foloseste intotdeauna un ulei hidratant, o crema de corp sau de maini.
 
Nu uita de corecturile finale. Daca ai depasit putin conturul unghiilor, cel mai bine este sa faci corecturile finale imediat cum se usuca manichiura. Foloseste o pensula de lac de unghii inmuiata in dizolvant si sterge urmele ramase de oja. 
 
De asemenea, tot pentru o manichiura perfecta, evita sa folosesti apa fierbinte timp de cateva ore de cand ti-ai facut unghiile si pastreaza-ti sticultele de oja intr-un loc racoros si intunecat.

Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3 din 5 - 8 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
    In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
    Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0