Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Stilul casual, dar elegant: cum sa porti sneakers la birou

de Sunt Fericita la 2023-07-17
Stilul casual, dar elegant: cum sa porti sneakers la birou
Odata cu evolutia modei si democratizarea accentuata a regulilor de stil, a venit, de la sine, si o schimbare in felul in care ne imbracam la birou si a felului in care percepem garderoba office. De exemplu, daca in trecut incaltamintea sport era rezervata exclusiv timpului liber, astazi putem imbina stilul casual cu eleganta si sa purtam tenisi sau adidasi la birou.



Aceasta combinatie intre un element relaxat si practic si piese vestimentare mai elegante ne ofera confortul si flexibilitatea de care avem nevoie intr-un mediu activ si ne permite sa ne exprimam personalitatea prin intermediul tinutelor noastre. 

Iata cateva sfaturi practice despre cum sa porti adidasi la birou, astfel incat sa te simti confortabil si stilata in acelasi timp, fara sa iti pierzi alura profesionala.

Alege modelul potrivit

Pentru a adopta acest look casual-elegant la birou, alegerea unui model de sneakers pentru femei potrivit este foarte importanta. Opteaza pentru modele care se potrivesc cu codul vestimentar al companiei tale si care evoca si o nota de profesionalism. Adidasii cu design minimalist sau in culori neutre, precum alb, negru sau nude, sunt optiuni sigure si versatile pentru tinutele de birou.  

Mizeaza pe combinatii  inedite de culori si texturi

Pentru a da o nota de eleganta tinutelor tale office, alege intotdeauna piese vestimentare rafinate si materiale de calitate. Poti purta o pereche de pantaloni eleganti intr-o nuanta neutra, cum ar fi negru, bleumarin sau gri, in combinatie cu o pereche de adidasi clasici albi sau intr-o nuanta complementara. O bluza intr-o culoare pastelata sau un sacou clasic vor adauga un aer sofisticat tinutei tale. 

Jocul cu texturile poate fi, de asemenea, o modalitate interesanta de a imbina stilul casual cu cel formal. De exemplu, poti opta pentru adidasi din piele cu accesorii metalice sau cu ceva cu totul surprinzator, cum ar fi cateva detalii din dantela.

Creeaza o tinuta echilibrata

Exista mai multe moduri de a integra adidasii intr-o tinuta office sic. Poti purta o rochie midi sau o fusta pana la genunchi, in combinatie cu sneakers albi sau in nuante pastel, daca vrei sa dai o nota de feminitate vestimentatiei tale. Pentru o tinuta mai casual-eleganta, incearca sa combini pantalonii de costum cu o camasa eleganta si adidasi sau tenisi intr-o nuanta inchisa. 

Completeaza lookul cu accesorii care ies in evidenta si un rucsac din piele minimalist pentru un efect de echilibru intre casual si elegant. Nu uita sa tii cont de codul vestimentar specific biroului tau si sa adaptezi aceste idei in functie de cerintele de la locul de munca si preferintele tale.

Pastreaza o imagine profesionala

Chiar daca optezi pentru un look casual-elegant, este important sa pastrezi un aspect profesional si ingrijit. Asigura-te ca hainele tale arata impecabil si ca au o croiala care ti se potriveste perfect. Atunci cand vrei sa-ti actualizezi garderoba pentru serviciu, alege intotdeauna piese din materiale de calitate si evita articolele vestimentare ce par a fi deteriorate sau uzate, chiar daca sunt in tendinte. 

In plus, acorda atentie detaliilor, cum ar fi coafura, manichiura si machiajul. Un aspect general ingrijit va completa tinuta ta si va contribui la un look profesional si sofisticat.

Nu uita ca atitudinea conteaza

Cheia pentru a purta cu succes acest tip de look este atitudinea si increderea in sine. Adopta o atitudine profesionala, dar receptiva si deschisa, in cadrul activitatilor tale de la birou, iar tinuta ta va fi perceputa ca o expresie a individualitatii si stilului personal. Fiind confortabila cu alegerile tale si sigura in propriul tau stil, vei transmite un mesaj de autenticitate si originalitate. Increderea in sine este acel accesoriu de nelipsit care va completa perfect orice tinuta.

Asadar, combinatia intre stilul casual si elegant poate fi realizata cu succes si la birou. Fii creativa si experimenteaza cu combinatii inedite, astfel incat sa-ti exprimi personalitatea prin intermediul outfiturilor tale. Cu putina atentie la detalii si abordarea potrivita, poti adopta acest stil cu incredere si confort, aratandu-te profesionista si la moda in acelasi timp.

Sursa foto: Pexels.com
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.5 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre moda

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0