Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Tu stii cum sa iti usuci corect parul cu foehnul?

de Camelia Diaconu la 2018-05-02
Tu stii cum sa iti usuci corect parul cu foehnul?
Ne spalam des pe par si tot la fel de des il si uscam cu ajutorul diferitelor instrumente de styling. Foehnul este produsul pe care il avem cel mai usor la indemana si pe care il folosim cel mai des, dar stii cum se foloseste corect pentru a nu dauna firului de par? Il folosesti intotdeauna la temperatura maxima?


Datorita caldurii pe care o emana, foehnul poate fi periculos pentru firul de par deoarece il poate arde si deteriora pe termen lung. Folosit in mod frecvent, foehnul poate sensibiliza firul de par si il poate deshidrata, mai ales daca nu este folosit in mod corect. 
Iata cateva trucuri, care te vor ajuta sa iti pastrezi parul sanatos, chiar daca il usuci cu foehnul!
 
Dupa ce l-ai spalat, tamponeaza-l cu un prosop cu microfibre. Un prosop din bumbac iti poate ataca radacina firului de par din cazua perilor mici si proeminenti. Un prosop din microfibra te va ajuta sa iti stergi bine parul, iar in momentul in care il usuci sa nu mai fie atat de afectat de temperatura foehnului.
 
Seteaza o temperatura mai scazuta uscatorului de par. Pentru a se usca asa cum trebuie, parul nu are nevoie de o temperatura ridicata. Specialistii recomanda ca temperatura sa fie una joasa spre medie. Intotdeauna trebuie sa schimbi directia caldurii pe care o emana foehnul si sa nu il tii in aceeasi pozitie pentru mult timp. 
 
Cumpara-ti un uscator de par profesional. Da, tipul foehnului poate face diferenta deoarece calitatile acestuia sunt diferite. Un uscator de par necorespunzator nu iti ofera intotdeauna posibilitatea sa setezi temperatura la care vrei sa iti usucui parul, el avand o singura viteza, mult prea puternica. Alege uscatoare de par, care iti ofera o temperatura  variata. 
 
Daca ai parul lung, usuca-l cu foehnul. In primul rand pentru ca un par lung se usuca mai greu pe cale naturala, iar in al doilea rand, pentru ca parul lung nu este atat de afectat de temperatura uscatorului de par, mai ales daca aceasta este setata mai slaba.
 
Nu il usca imediat dupa ce l-ai spalat. Abia dupa ce l-ai sters bine si te-ai asigurat ca nu mai este atat de ud, poti incepe sa il usuci cu uscatorul de par. Mai mult de atat, il poti lasa putin umed la varfuri, pentru a se usca singur. In felul acesta nu iti vei ataca varfurile. 
 
Pe timpul verii, atunci cand temperaturile de afara sunt ridicate, lasa-ti parul sa se usuce singur si nu mai folosi foehnul. Razele soarelui iti pot usca repede parul, indiferent cat este de lung ori de des. 
 
Nu uita sa folosesti produse pentru protectia parului. Indiferent cu ce instrument il usuci, fie cu uscatorul sau peria de par, ori chiar si atunci cand il indrepti cu placa, parul tau are nevoie de protectie. Temperatura ridicata poate afecta calitatea firului de par, asa ca uleiul ori ceara de par iti poate proteja podoaba capilara. Nu trebuie sa folosesti mult, ci in palma pune-ti cateva picaturi de ulei, pe care sa le pui ulterior pe varfuri. Rolul acestuia este de a-ti hidrata firul de par si a nu-i permite sa se usuce in exces. 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.13 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
    O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
    In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0