Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum alegi produsele potrivite pentru parul tau? Detalii de care sa tii cont

de Sunt Fericita la 2022-06-27
Cum alegi produsele potrivite pentru parul tau? Detalii de care sa tii cont
Alegerea produselor pentru par poate fi o sarcina mult mai complicata decat te-ai astepta. Zilnic intalnim numeroase oferte pentru tipuri variate de cosmetice, insa cum stii care sunt cele mai potrivite pentru tine?


Pentru a avea o podoaba capilara cat mai sanatoasa si stralucitoare, este important sa tii cont de cateva criterii pentru a alege produse de ingrijire pentru par si scalp care sa ofere rezultatele dorite.
 
De ce este important sa alegi produse personalizate pentru par?
 
Poate ai incercat anumite produse si ai observat ca acestea nu au contribuit foarte mult la sporirea frumusetii parului tau. Fie ca le-ai ales pe baza recomandarilor prietenilor sau pur si simplu ai crezut ca vor avea efect, exista de fapt mai multi factori care influenteaza eficacitatea acestora.
 
Un produs care este perfect pentru o persoana nu va fi in mod automat potrivit si pentru altcineva. Fiecare podoaba capilara este diferita si are o serie de nevoi specifice. De aceea, este important sa acorzi atentie fiecarui aspect referitor la parul tau si nu doar ca acesta va arata asa cum iti doresti, dar vei contribui si la sanatatea sa.
 
Factori de care sa tii cont in alegerea produselor pentru par
 
Tipul de par
 
Principalul factor pe care nu va trebui sa il neglijezi este tipul tau de par. Fiecare dintre acestea are nevoie de un anumit tip de ingrijire si are anumite nevoi. De exemplu, parul uscat are nevoie de o formula nutritiva care sa previna ruperea, in timp ce, pentru parul gras, ar trebui sa alegi sampoane care sa regleze productia de sebum.
 
Nici forma firului de par nu va trebui neglijata. Opteaza pentru produse dedicate parului cret sau drept, astfel incat sa te poti bucura de volum, iar podoaba ta capilara sa isi poata pastra stralucirea si forta.
 
Alte probleme sau nevoi specifice
 
Daca te confrunti cu diferite probleme capilare, vei putea contribui la ameliorarea acestora daca vei folosi produse dedicate. Exista numeroase sampoane, balsamuri, masti, uleiuri si altele care adreseaza situatii specifice, ca de exemplu caderea si rarirea parului sau matreata.
 
In aceasta categorie putem include si parul vopsit. Acesta are de asemenea anumite nevoi. Un produs cu formula speciala va ajuta la pastrarea unei nuante cat mai vii pentru o perioada cat mai indelungata, dar va ajuta si la intarirea firului de par, pentru a limita ruperea firelor fragilizate de actiunea substantelor prezente in vopsea si oxidanti.
 
Anotimpul
 
Un lucru pe care tindem sa il omitem este faptul ca parul isi poate schimba nevoile in functie de anotimp. Temperaturile scazute si vantul puternic pot contribui la uscarea parului, in timp ce, in zilele toride, parul se poate ingrasa mai repede din cauza transpiratiei. Asadar, poti incerca sa optezi pentru tipuri diferite de produse in functie de anotimp si vreme.
 
Gama de produse
 
Desi acesta nu este un factor propriu-zis de alegere a produselor, este un sfat util de care sa tii cont. Odata ce ai optat pentru o anumita gama din care face parte un sampon, este recomandat sa utilizezi si celelalte produse asociate. In general, acestea au formule care se completeaza unele pe celelalte, asa ca pot contribui la o ingrijire mai atenta a parului si te pot ajuta sa il mentii sanatos.
 
Exista numeroase sortimente de produse, dedicate unor ingrijiri specifice in functie de tipul de par, problemele capilare prezente sau altele. Acorda atentie starii parului tau si tine cont de toti acesti factori, astfel incat sa alegi o gama de produse care sa poata satisface toate nevoile podoabei tale capilare.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
7 Secrete japoneze pentru dezvoltare personala


Vrei sa schimbi in bine un aspect din viata ta Vrei sa te dezvolti in plan personal Vrei sa cresti ranadamentul echipei pe care o conduci Totul e posibil acum Foloseste disciplina japoneza Kaizen Principiile ei extrapolate in absolut toate domeniile vietii te ajuta sa te organizezi mai bine sa-ti planifici anumite activitati sa incluzi...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.75 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0