Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Un sfert dintre tinerele britanice si-au pierdut virginitatea cand erau inca minore

Un sfert dintre tinerele britanice si-au pierdut virginitatea cand erau inca minore
Mai mult de un sfert dintre persoanele de sex feminin din Marea Britanie, cu varsta cuprinsa intre 16 si 24 de ani, si-au pierdut virginitatea inaintea implinirii varstei legale pentru acest lucru. 27 la suta dintre britanicele cu acea categorie de varsta recunosc ca aveau 15 ani sau mai putin de atat cand au intretinut relatii sexuale pentru prima data, informeaza Daily Mail.


Una din opt persoane de sex feminin din aceasta categorie de varsta a avut cel putin zece parteneri sexuali, conform studiului.

In comparatie, numai 4 la suta dintre femeile din Marea Britanie cu varsta cuprinsa intre 55 si 64 de ani si-au pierdut virginitatea inainte de varsta legala. Procentul creste la 10% la femeile intre 45 si 54 de ani si la 14% la femeile intre 35-44 de ani.

Cifrele arata, totodata, ca 20% dintre britanicele cu varsta cuprinsa intre 16 si 24 de ani au luat pastila de a doua zi, in timp ce 60% dintre cele din categoria respectiva de varsta au marturisit ca nu au utilizat intotdeauna un mijloc de protectie.

"Educatia sexuala din multe scoli a avut efectul de a dezinhiba copiii in ceea ce priveste comportamentul sexual, iar varsta legala este rar respectata, asa ca tinerii nu mai au nicio teama de procedurile legale" , a declarat Norman Wells, director al Family Education Trust.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre femei

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0