(38).jpg)
Daca vrei sa obtii un vin fiert delicios, este bine sa alegi unul rosu, cel putin de calitate medie. Achizitioneaza scortisoara, zahar, cuisoare, coaja de portocale sau anason dupa gusturile tale.
2. Fierbe vinul
Alege o oala care sa nu reactioneze chimic cu bautura, preferabil sa fie din otel inoxidabil si pune vinul la fiert la foc mic.
3. Adauga portocala
Decojeste o portocala si adauga coaja si putin sirop de portocala in oala cu vin fiert, iar pentru a oferi un aspect special, adauga si cateva felii intregi de portocala sau mar.
4. Adauga condimente
Este momentul in care trebuie sa adaugi vinului tau fiert si alte condimente, cum ar fi cuisoarele, scortisoara, nucsoara, anason, cardamom si amesteca in mod constant.
5. Alege canile potrivite
Pentru ca vinul fiert este o bautura speciala, merita sa fie consumata in cani mari, de dimensiuni si forme ciudate si cu inscriptii deosebite.
Ai grija sa nu lasi vinul pe foc pana ajunge sa fiarba si bucura-te de o seara frumoasa alaturi de cei dragi!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
