Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Vrei sa arati mai bine in poze? Afla aici secrete de profesionist

Vrei sa arati mai bine in poze? Afla aici secrete de profesionist
Te uiti la pozele cu tine, apoi la cele cu prietena ta si te intrebi oare de ce ea arata mereu bine si eu nu. Iar luna viitoare ai si o nunta la care trebuie sa participi si esti speriata la culme ca vei fi nevoita sa te ascunzi pe sub mese, numai sa nu ai motive noi de depresie. Linisteste-te si citeste ce te invatam noi aici.


In primul rand, trebuie sa intelegi motivele pentru care pozele cu tine nu ies bine. Printre cele mai des intalnite se numara urmatoarele: esti intr-un con de umbra cand ti se face poza, ai puncte negre si bube si vrei un close-up, parul nu-ti sta bine sau ti-ai luat rochia cu bretele cand bratele tale sunt destul de groase, inchizi ochii, ai sprancenele ciufulite etc.
Iti prezentam acum si un motiv ceva mai „stiintific”: lipsa simetriei fetei. 90% din totalul populatiei este dreptace, dar doar la 80% dintre noi piciorul drept este dominant. In acelasi timp, 70% dintre oameni au ochiul drept dominant, pe cand doar 60% dintre noi aud mai bine cu urechea dreapta. Si creierele noastre sunt alcatuite din doua parti care, in mare, nu sunt conectate unele de altele. Ca rezultat al acestui lucru, fetele noastre nu sunt simetrice. Si, pe masura ce imbatranim, diferenta creste. 
Oamenii de stiinta de la Universitatea Wake Forest, din Carolina de Nord, au incercat sa studieze care parte a fetei este mai atragatoare. Concluzia: partea stanga.
In al doilea rand, daca vrei sa stii ce poti face pentru a trece de acest hop, trebuie sa treci prin mai multe etape.
1. Nu uita ca poti sa ai o poza chiar reusita, dar, daca esti prea critica, nu vei vedea asta.
2. Pregateste-te inainte de sedinta foto: scoate-ti din dulap hainele favorite, in culorile care te complimenteaza. Uita de imprimeurile turbate, caci vor distrage atentia de la chipul tau. 
3. Aranjeaza-ti parul in forma care iti incadreaza cel mai frumos fata. Daca ai fata lata, lasa parul liber. Daca insa ai fata mica, prinde-ti parul. Bretonul iti face fruntea mai ingusta.
4. Nu uita ca esti unica si ca sunt trasaturi care te ajuta sa iesi in fata. Evidentiaza-le: machiaza-ti ochii, pune ruj pe buze, fa-ti parul rosu. Orice e in avantajul tau.
5. In noaptea inainte sa ti se faca poze, dormi bine. Daca ai cearcane, pune doua felii de castravete peste ele. Nu te stresa, caci asta se va vedea in poze.
6. Fii increzatoare: daca te simti urata, vei aparea coocsata si nefireasca in poze. Daca nu-ti plac dintii tai, zambeste delicat in poze si razi cu ochii. Fii atenta la postura.
7. Exerseaza in fata oglinzii.
8. Cand esti in fata camerei, gandeste-te la un moment fericit din viata ta (asa cum facea Peter Pan cand vroia sa zboare) si starea de bine se va reflecta pe chipul tau.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.9 din 5 - 5 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre poze

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre zambet

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0