Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Oamenii nascuti in septembrie au mai mult succes! Studiile o demonstreaza!

de Viorica Ghinea la 2017-09-21
Oamenii nascuti in septembrie au mai mult succes! Studiile o demonstreaza!
Conform unui studiu, luna in care te-ai nascut are un impact mai mare asupra vietii tale decat semnul zodiacal care te guverneaza. Si acest lucru nu o spunem noi, ci o demonstreaza studiile de specialitate! Afla de mai jos rezultatul complet al cercetarii!


Un nou studiu realizat de catre National Bureau of Economic Research demonstreaza faptul ca varsta pe care o are copilul cand incepe scoala poate face o diferenta mare in procesul de dezvoltare a functiilor cognitive, ce are loc intre varstele 6-15 ani. Cercetarea a luat in calcul rezultatele scolare inregistrate intre anii 1994 si 2000.

Ce legatura are acest lucru cu luna in care te-ai nascut? Ei bine, avand in vedere ca anul scolar incepe in multe state in septembrie, copiii nascuti in aceasta luna vor incepe studiile mai tarziu. Iar in procesul de maturizare si dezvoltare conteaza sa fii putin mai mare, chiar si cu cateva luni.

Cateva luni nu fac o diferenta mare mai tarziu in viata, dar in primii ani, cand te afli in plina dezvoltare, inseamna mult. Conform studiului, in medie, oamenii nascuti in luna septembrie au fost predispusi cu 2% mai mult sa mearga la facultate, cu 3% sa o absolve si cu 7% sa castige o competitie avuta cu persoane nascute in luna august, de exemplu.

Acesta nu este singurul studiu care demonstreaza ca oamenii nascuti in septembrie au mai mult succes in viata. O cercetare realizata de catre specialisti de la trei universitati de top din America de Nord sugereaza acelasi lucru. Cel mai mare copil din clasa este mai bine pregatit decat ceilalti, iar rezultatele bune pe care le obtine la scoala il motiveaza si il incurajeaza sa prinda mai multa incredere in abilitatile lui. In schimb, cei mai mici din clasa sunt mai imaturi fata de ceilalti colegi. Si, prin urmare, mai putin pregatiti fata de acestia.

Caracteristicile celor nascuti in septembrie: perfectionisti, muncitori, atenti la detalii, organizati, competitivi, inteligenti.

Inca iti vine greu sa crezi ca oamenii nascuti in septembrie sunt mai inteligenti si ca au mai mult succes in viata fata de ceilalti? Atunci poate ca urmatoarele nume te vor convinge ca aceste persoane sunt nascute ca sa ajunga departe in viata: Regina Elisabeta I, Aghata Christie, Greta Garbo, Paul Walker, Charlie Sheen, Keanu Reeves, Freddie Mercury, Stephen King, Michael Douglas.



Foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dezvoltare personala

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre inteligenta

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre succes in viata

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0