Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Zodii care iarta infidelitatea partenerului

de Sunt Fericita la 2019-06-26
Zodii care iarta infidelitatea partenerului
Cand afli de infidelitatea partenerului, pe langa suferinta imediat provocata, primul lucru pe care il faci este sa inchei orice relatie cu acesta. Ei bine, exista si zodii care nu fac asta. Zodii care isi iarta partenerul infidel si continua relatia cu acesta. Iata care sunt aceste semne zodiacale.


Chiar daca pare ciudat sa auzi asta, potrivit astrologiei, exista zodii care trec peste indifelitatea partenerului si nu vor sa puna capat relatiei. Ele isi iarta iubitul/iubita si nu se despart de acesta indiferent de suferinta pe care le-au provocat-o. Vezi care sunt zodiile care iarta infidelitatea.

 
Pesti. Nativi zodiei Pesti nu vad nimic atat de grav daca partenerul nu este fidel. Sunt dispusi sa ierte deoarece ei nu vad partea negativa a situatiei. Cat timp ei il iubesc pe partener cu toata inima, sunt dispusi sa ii ierte acestuia infidelitatile. 

 
Varsator. Poate unul dintre cele mai dispuse semne zodiacale la a-si ierta partenerul pentru infidelitate. Varsatorii nu considera inselatul un lucru atat de grav si nu vor sa renunte la partener, nici atunci cand calca stramb. Ei sunt iertatori, intelegatori si lipsiti de prejudecati. Nu vor sa ii judece pe cei din jur, motiv pentru care nici nu acorda prea multa importanta daca partenerul i-a inselat.

 
Sagetator. Pentru ca ei, la randul lor, iubesc libertatea, Sagetatorii nu vad nimic rau in aceasta situatie. Ei inteleg daca partenerul mai vrea sa cunoasca si alte persoane, nu vad in acest lucru o problema in cuplul lor. Nu sufera atunci cand afla ca au fost inselati si trec cu vederea peste acest mic impas al relatiei.

 
Balanta. Balantele sunt mereu indragostite si nu renunta la partener nici daca acesta a fost infidel. Nativii din Balanta pot gasi scuze pentru acest tip de comportament si nu fac o mare drama din faptul ca au fost inselati.

 
Gemeni. Nativii zodiei Gemeni pot ierta un partener, chiar si daca acesta i-a inselat. Ei sunt de parere ca fiecare situatie are mai multe parti de adevar si ca infidelitatea nu este o problema atata de grava. Ei isi iarta partenerul deoarece nu cred in ideea in care daca au fost inselati o data, vor mai fi si a doua oara. Gemenii acorda incredere deplina partenerului si nu fac atat tam tam daca acestia mai calca si stramb.

 
Daca pentru anumite persoane, infidelitatea este punctul cheie al unei relatii, peste care nu vor sa treaca nici in ruptul capului, iata ca exista si persoane care accepta. Bineinteles, fiecare nativ este diferit, insa asta nu inseamna ca nu exista zodii care trec peste infidelitatea partenerului si isi continua relatia linistiti.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.33 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
    In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
    In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0