Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

3 salate racoritoare pe care sa le prepari acasa

de Sunt Fericita la 2021-04-16
3 salate racoritoare pe care sa le prepari acasa
Este sezonul legumelor proaspete, pe care le gasesti cu usurinta in orice colt. Mancarurile deja au un gust mult mai bogat, iar organismul se bucura de o alimentatie mult mai sanatoasa si bogata in vitamine. Salatele sunt preparatele ideale pentru vara, pe care le putem consuma in orice moment al zilei deoarece sunt compuse numai din ingrediente naturale si se prepara intr-un timp scurt. Iata ce salate iti recomandam sa incerci acasa!


Dupa o zi obositoare la birou, cu siguranta singurul lucru pe care ti-ai dori sa il mai faci, ar fi sa gatesti. Ei bine, prepararea unei salate gustoase nu are de ce sa iti ocupe prea mult timp, iar avantajul major este ca acestea pot fi mancate oricand, indiferent de momentul zilei. 
3 retete de salate racoritoare numai bune de incercat vara asta
 
  • Salata cu rosii, branza feta si pepene
Este salata care te va racori datorita aromelor naturale din compozitie. Ai nevoie de urmatoarele ingrediente: cateva bucati de pepene, aproximativ 600 de grame, 200 de grame de branza feta,  3 rosii, un castravete, un ardei rosu, 120 ml de ulei de masline, sare, cateva frunze de menta, piper negru si otet. 
 
Mod de preparare: In primul rand prepara vinegrata, adica amesteca sarea, otetul si piperul intr-un bol, dupa care adauga treptat si uleiul. Dupa asta, prepara salata. Taie legumele in bucatele mici, amesteca-le pe toate intre ele si adauga si branza taiata cubulete. Adauga-le pe toate intr-un bol si adauga si vinegrata. Este ideala sa o consumi la pranz sau la cina.
 
  • Salata cu varza kale si conopida
Pentru inceput, ai nevoie sa indepartezi frunzele de varza de pe tulpina si sa le toci marunt. Mai ai nevoie si de alte ingrediente precum: rosii, conopida, sare, piper, ulei de masline extravirgin, suc de lamaie, patrunjel tocat, usturoi taiat si o tulpina de ceapa verde. 
Dupa ce ai taiat bucatelele de varza, adauga-le intr-un bol, in care sa adaugi si restul ingredientelor . Conopida este nevoie sa o maruntesti pe razatoare si sa o adaugi alaturi de restul ingredientelor. Amesteca si sucul de lamaie, sarea, usturoiul, piperul si uleiul de masline si adauga-le peste restul ingredientelor. 
 
  • Salata cu smantana si castraveti
Ai nevoie de castraveti, marar, ceapa,  smantana, piper si sare.  In primul rand este nevoie sa cureti castravetii si sa le inlaturi semintele. Ii tai in lungime foarte subtire, ca forma unor spaghete si ii pui intr-un bol peste care adaugi putina sare si amesteci. Dupa asta, adauga si restul ingredientelor, smantana cu ceapa si orezul. Adauga iar sare si piper si amesteci totul cu castravetii si mararul.

Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.8 din 5 - 5 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
    Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
    In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0