Ingrediente: 250 g linte verde, 2 conserve de ton bucati in ulei, 3-6 catei de usturoi (in functie de marime, de cat de tare latra :)), zeama de la o jumatate de lamaie (mai mica), sare dupa gust, ulei pentru mujdeiul de usturoi.
Mod de preparare:Spalati lintea si lasati-o 10 minute in apa rece. Lintea va protesta, asa ca dati-o la fiert in apa cu putina sare. In timp ce lintea fierbe, regretand amarnic ca a indraznit sa protesteze, pregatiti mujdeiul de usturoi. Cand lintea s-a fiert, amestecati toate ingredientele (nu uitati si de lamaie; nu uitati, de-asemenea, sa spalati bine conservele de ton inainte sa le desfaceti). Scurgeti o parte din uleiul conservelor, salata este mai gustoasa cu ulei mai putin.
Calorii / proteine / 100 g salata: 185 calorii / 14 g proteine. Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
