Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Par stralucitor si sanatos? Iata sugestii de la specialisti in domeniu!

de Sunt Fericita la 2021-09-30
Par stralucitor si sanatos? Iata sugestii de la specialisti in domeniu!
Iti propunem cateva idei care te vor ajuta sa-ti pastrezi parul stralucitor si sanatos! Nu e neaparat nevoie sa cheltui sute de lei pe mersul la coafor, chiar daca uneori situatia pare fara iesire.


Investeste intr-un feon cu functie ionica
Bineinteles, vor exista momente cand iti vei dori sa dai volum parului cu ajutorul feonului si al periei, insa este important sa investesti intr-un produs bun si mai exact un feon cu functie ionica. Acesta iti usuca parul mai repede si reduce electrizarea acestuia.
 
Foloseste cat mai putine produse incinse
Feonul, placa de par si ondulatorul pot deteriora cuticulele parului, devenind uscat, rebel si predispus la rupere. Expertii te sfatuiesc sa iei o pauza de la feon si de la placa macar 1-2 zile pe saptamana.
 
Usuca-ti parul ca un profesionist
Tine minte, nu doar ustensilele conteaza, ci si cum le folosesti. Fii atenta sa tii feonul la cativa centimetri de par si sa il usuci de la radacina spre varf, in directia cuticulei. Continua sa misti peria in timp ce faci asta. Miscarea continua si fluida va netezi cuticula, rezultand in par stralucitor.
 
Opteaza pentru produse de protectie
Cand vine vorba de folosirea ustensilelor incinse, deja stii ca trebuie sa iti protejezi parul, insa ceea ce nu stii este ca atat poluarea cat si razele solare iti pot deteriora parul.
 
Foloseste un ulei hranitor pentru par
Reda stralucirea parului cu un ulei hranitor. Foloseste-l ca si tratament saptamanal, masandu-ti scalpul si suvitele sau foloseste cateva picaturi zilnic pe varfuri pentru hidratare si stralucire.
 
Sa rarim folosirea samponului
Cu siguranta ai mai auzit asta inainte, dar stilistii te implora sa nu te mai speli pe cap in fiecare zi. Atunci cand te speli mai rar le dai ocazia uleiurilor naturale sa isi faca treaba si sa ofere stralucire parulu. Incearca sa te speli pe cap de 2-3 ori pe saptamana si sa folosesti un sampon special pentru tipul tau de par.
 
Clateste-te cu apa rece
Probabil ca ai auzit deja faptul ca apa rece inchide porii. Acelasi efect il are si in cazul parului. Apa rece inchide si netezeste cuticulele parului, oferindu-i stralucire. Dupa ce te speli pe cap cu sampon si te dai cu balsam, clateste-te cu apa rece.
 
Foloseste un sampon clarifiant, dar cu moderatie
Este important sa folosesti un sampon clarifiant daca parul tau are tendinta de a se ingrasa, insa nu il poti folosi saptamanal deoarece iti poate usca parul. Foloseste-l o data sau de doua ori pe luna.

Nu uita sa ne spui care din metodele de mai sus au functionat pentru tine! Noi cautam in permanenta idei care sa vina in sprijinul nevoilor comunitatii noastre! 

Pe curand! 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.79 din 5 - 7 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre par stralucitor

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0