Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Piratii din Caraibe: Pe ape si mai tulburi - a depasit pragul incasarilor de 1 miliard de dolari

Piratii din Caraibe: Pe ape si mai tulburi - a depasit pragul incasarilor de 1 miliard de dolari
Lungmetrajul "Piratii din Caraibe: Pe ape si mai tulburi" a intrat in clubul select al filmelor care au obtinut incasari de peste 1 miliard de dolari. Regizat de Rob Marshall, acest al patrulea film din franciza "Piratii din Caraibe" -, in care Johnny Depp interpreteaza din nou rolul capitanului Jack Sparrow, a fost lansat pe marile ecrane pe 20 mai.


Filmul ocupa locul al saptelea in box office-ul mondial, cu incasari de 1,007 miliarde de dolari - 233,7 milioane de dolari in Statele Unite si 774 milioane de dolari in box office-ul international. 

Acest lungmetraj este, totodata, cel de-al treilea dintre filmele in care joaca Johnny Depp ce au depasit pragul de 1 miliard de dolari din incasari, dupa un alt film din seria "Piratii din Caraibe" - "Cufarul Omului Mort" (locul al patrulea in box office-ul mondial, cu 1,066 milioane de dolari) si "Alice in Tara Minunilor" (locul al saselea, cu 1,024 miliarde de dolari).

Pe primele doua pozitii in box office-ul mondial se afla doua pelicule regizate de James Cameron - "Avatar" (2,78 miliarde de dolari) si "Titanic" (1,84 miliarde de dolari), iar locul al treilea este ocupat de filmul "Stapânul inelelor: Intoarcerea regelui" (1,11 miliarde de dolari).

Pe locul al cincilea se afla animatia "Povestea jucariilor 3", cu 1,063 miliarde de dolari, iar thrillerul SF "Cavalerul negru", un film din seria "Batman", regizat de Christopher Nolan, a vândut bilete in valoare de 1,001 miliarde de dolari si incheie topul celor opt pelicule cu incasari care au depasit pragul de 1 miliard de dolari.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre johnny depp

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre penelope cruz

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0