Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

2 comportamente care iti macina relatiile

2 comportamente care iti macina relatiile
Este surprinzator de usor sa strici o relatie perfect functionala. Poate nu-ti dai seama ca faci asta. La naiba, poate crezi ca faci tot ce trebuie sa-ti pastrezi relatia sanatoasa si puternica, dar cand sotia sta de partea celalta a mesei cu privirea aia posaca esti uluit. Problema este ca lucrurile care ajuta relatia sa supravietuiasca si cele care o inabusa sunt complet contrare celor care par in mod intuitiv a fi corecte.


Unele comportamente, mai ales daca ai fost singur o perioada sau nu esti obisnuit cu relatiile de lunga durata, par absolut naturale unui burlac, dar sunt otravitoare pentru relatii. 
Sexul e la voia intamplarii.
Una dintre cele mai mari minciuni pe care tindem sa le absorbim este ca nu ne gandim prea mult la sex. Sexul este cel mai dulce atunci cand e spontan. Iar relatia este consolidata de cat de des sunteti intimi. Daca nu mai aveti relatii amoroase sau doar foarte rar, ceva este in neregula. 
Care este deci problema?
Pasiunea nebuna se va domoli. Este o etapa normala a fiecarei relatii: valul initial de pasiune se retrage si este inlocuit de o intimitate emotionala profunda. Dupa ce ati devenit un cuplu stabil, este mai greu sa aveti sex intamplator. Responsabilitatile se aduna si va mananca timpul liber. Poate ai termene limita pe care nu le poti incalca si faptul ca muncesti pentru ele iti macina energia. Vin din ce in ce mai multe nopti in care sunteti amandoi mult prea obositi pentru a va mai misca.
Daca mai aveti si copii... Noroc!
Totusi, o viata sexuala satisfacatoare este foarte importanta pentru o relatie. Prea importanta pentru a o lasa la voia intamplarii. Asa ca, in loc sa astepti sa vina clipa potrivita, atrage-o tu spre tine. Pune sexul in program si spune-ti ca trebuie bifat.
Iti va parea ciudat la inceput, dar sa stii ca este perfect logic. Daca este un eveniment care are loc regulat, inveti sa faci programarea in asa fel incat sa te asiguri ca ai timp sa lasi magia sa-si faca efectul. Daca nu ai chef, macar strangeti-va in brate sa eliminati tensiunea.
Stati prea mult impreuna.
Una dintre cele mai bune parti ale unei relatii este ca nu mai ai nevoie de relatii trecatoare si sa imparti chiria la doi, caci ai deja un partener. Nu trebuie sa te mai simti singur, caci stii ac ea va fi langa tine. Tot timpul! Pentru ca asta fac cuplurile!
Asa ca o iei cu tine sa vada Prometheus, desi nu se da in vant dupa sci-fi, iar tu mergi cu ea la plaja, desi esti alergic la orice de pe lumea asta care are mai mult de doua picioare. Chiar daca dupa o zi extenuanta la  birou nu vrei sa faci nimic altceva decat sa te prabusesti pe canapea, mergi cu ea la cumparaturi. Ea vrea sa se uite la un serial cu mentalisti, dar tu o iei cu tine la o degustare de bere nefiltrata.
Pentru ca trebuie sa petreceti fiecare clipa impreuna. Asa fac cuplurile.
Care este deci problema?
Doar pentru ca aveti o relatie nu inseamna ca sunteti siamezi si ca nu mai aveti nevoie de timp doar pentru voi. Nu exista alt mod mai bun sa stingeti flacarile amorului decat acela de a sta tot timpul impreuna. O sa ajungeti sa va strangeti de gat. Toate mici neplaceri si nemultumiri se aduna in timp. Daca nu ai o supapa de evacuare a nervilor, vei vedea ca dragostea este inlocuita de amaraciune si resentimente.
Ai nevoie de spatiu emotional si fizic, pentru ca frustrarile sa se disipeze si sa ai o identitate dincolo de acea de jumatate a cuplului. 
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cuplu

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre relatie

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dragoste

Cele mai citite articole

Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0