Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Amenajarea propriului vostru camin, un proiect pentru amandoi

de Sunt Fericita la 2020-09-28
Amenajarea propriului vostru camin, un proiect pentru amandoi
In sfarsit, tu si partenerul tau faceti un pas important in viata de cuplu! Va mutati impreuna, intr-o casa cumparata de voi. De acum, va puteti amenaja caminul asa cum doriti, pentru ca sunteti la voi acasa si nu mai trebuie sa cereti acordul nimanui. Atentie! Euforia mutarii ar putea fi urmata de unele disensiuni la redecorare. Astfel de mici neintelegeri sunt firesti in viata oricarui cuplu care se muta pentru prima oara in propria casa, insa, daca abordati problema cu mult tact, veti ajunge la un acord asupra modului in care veti amenaja locuinta.


Pentru ca totul sa mearga fara probleme majore, iata ce ar trebui sa faci:

Stabiliti mai intai aspectele asupra carora sunteti de acord

Din moment ce sunteti un cuplu fericit, e greu de crezut ca nu aveti lucruri asupra carora sunteti de acord, in ceea ce priveste amenajarea caminului. De aceea, mai intai, stabiliti aceste detalii, apoi, pornind de la ele, gasiti solutii si pentru celelalte aspecte pentru care aveti disensiuni.

Cumparati, impreuna, mobila si celelalte materiale necesare

Un alt sfat util pentru a ajunge la un acord deplin, atunci cand cine vorba despre amenajarea noului camin, este sa faceti, impreuna, cumparaturile necesare. Studiati ofertele, comparati preturile si alegeti mobila si materialele pe care le considerati cele mai potrivite.  Spre exemplu, daca v-ati propus sa dati un aspect mai deosebit peretilor, gasiti caramida aparenta pe piatraonline.ro, ideala pentru placarile interioare, dar si pentru exterior. Facand cumparaturile impreuna, nu exista nici riscul ca ulterior sa va reprosati unul celuilalt anumite lucruri legate de mobila sau decoratiuni, din moment ce alegerea acestora apartine amandurora.

Combinati elementele 

Este de notorietate faptul ca preferintele femeilor in ceea ce priveste amenajarea si decorarea spatiului in care locuiesc au putine in comun cu alegerile barbatilor. Astfel, in timp ce ei prefera interioarele simple, cu mobilier practic si cat sa acopere strictul necesar, noi ne simtim bine intr-un spatiu mai vesel, cu multe decoratiuni, ghivece cu flori, draperii si alte accesorii in culori vii.

Caminul ideal pentru un cuplu este cel care combina in mod armonios elementele masculine cu preferintele feminine, astfel incat, fiecare dintre parteneri sa se simta confortabil.

Amenajati o zona de relaxare comuna

Pentru ca un camin trebuie sa iti ofere confortul necesar la finalul unei zile epuizante sau in week-end, amenajati acasa si o zona de relaxare in doi. Aceasta poate fi o terasa in curte sau balconul, daca locuiti la bloc, dar este potrivit si un spatiu din interiorul locuintei. Doua balansoare sau fotolii comode, o masuta pentru cafea si cateva plante decorative sunt suficiente pentru a crea un astfel de spatiu in care sa stati de vorba in tihna.

Spatiu personal pentru fiecare

Desi am vorbit anterior despre combinarea elementelor feminine si masculine, este bine ca fiecare dintre parteneri sa aiba si un coltisor propriu. Spatiul personal este un alt element important pentru a te simti confortabil, iar felul in care il amenajezi si il decorezi ramane doar la latitudinea ta. Acesta tine de hobby-urile si preocuparile preferate ale tale si ale lui, regula de baza fiind ca partenerii sa nu se amestece unul in lucrurile celuilalt.

Mutarea in propria casa este un pas prea important pentru ca armonia de cuplu sa fie tulburata de micile neintelegeri ce pot aparea pe tema amenajari caminului, dar, daca vei tine cont de aceste sfaturi, totul va fi perfect.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
    In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
    Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0