Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

3 Tinute inedite cu ghete: idei pentru zilele de primavara

de Sunt Fericita la 2023-01-13
3 Tinute inedite cu ghete: idei pentru zilele de primavara
Primavara este la o aruncatura de bat distanta, iar ghetele tale abia asteapta sa fie etalate in diverse tinute care sa iti exprime personalitatea! Deoarece fiecare nou an vine cu trendurile sale, in acest sezon lumea modei va fi din nou cutremurata de un val de culoare si creativitate. Descopera cateva idei de tinute cu ghete care te vor inspira!


3 idei de tinute inedite cu ghete
 
Fie ca preferi ghetele de dama cu talpa groasa, foarte la moda in aceasta perioada sau modelele cu toc mai feminine, fiecare dintre acestea pot fi asortate la diferite combinatii vestimentare primavaratice. In functie de stilul si preferintele tale personale, iata cateva propuneri:
 
1. Rochie midi, geaca de piele si ghete cu sireturi
 
Daca te regasesti in stilul rock sau rebel, o astfel de tinuta simpla, dar de efect, este ideala pentru tine! In aceasta primavara, poti iesi din zona de confort prin intermediul unei rochii pana la glezne, cambrata in talie si intr-o culoare neasteptata: Viva Magenta! Aceasta a detronat nuanta anului 2022, Very Peri, aducand si mai multa forta in tinutele femeilor de pretutindeni!
 
Alege o geaca de piele neagra, simpla si o pereche de ghete cu sireturi intr-o nuanta inchisa: maro sau visiniu sunt alegeri foarte potrivite in cadrul unui astfel de outfit. Poti completa imaginea cu ajutorul unei palarii cu borul mai larg si al unei genti de umar din piele naturala, care sa se potriveasca din punct de vedere cromatic. 
 
2. Blugi evazati, camasa simpla si ghete cu toc
 
O tinuta putin mai eleganta pentru primavara poate arata astfel: baggy jeans, cum erau la moda in urma cu doua-trei decenii, o camasa alba, cat mai simpla si o pereche de ghete din piele fara sireturi, care sa se muleze perfect pana la glezna. Alege blugi albastri, fara taieturi si ghete negre pentru un efect misterios si plin de farmec!
 
Poti completa tinuta cu o jacheta subtire intr-o nuanta neutra sau chiar un sacou inchis la culoare. Daca optezi pentru pantaloni conici in schimbul blugilor largi, vei reusi chiar sa creezi o tinuta potrivita pentru birou si care se incadreaza perfect in stilul smart sau business casual. Nu in ultimul rand, poti accesoriza outfitul cu un colier si o pereche de cercei de mici dimensiuni.
 
3. Pulover, fusta plisata si ghete inalte
 
O alta optiune potrivita pentru aceasta primavara poate capata urmatoarea forma: un pulover simplu, tricotat, intr-o nuanta aprinsa, o fusta plisata, care sa nu depaseasca linia genunchilor si o pereche de ghete mai inalte. In functie de culoarea puloverului sau bluzei alese, ghetele ar trebui sa aiba fie o nuanta foarte deschisa - bej, de exemplu, fie inchisa - cum ar fi negrul sau bleumarinul.  
 
Acest outfit foarte feminin poate fi completat cu ajutorul unui pardesiu subtire si elegant. Poti accesoriza tinuta printr-o curea stransa in talie, in cazul in care ai ales o bluza mulata sau chiar un body cu maneci lungi. Daca vrei un look de scolarita, alege un top alb, o fusta plisata neagra si ghete pe masura. Adauga dresuri inchise la culoare si voila! Obtii lookul perfect pentru fotografii in natura.
 
Lasa-te inspirata de recomandarile noastre si nu te sfii sa incerci mereu lucruri noi in materie de moda! 
 
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ghete

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre pantofi

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0