Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ghete si botine - reguli de purtare

de Camelia Diaconu la 2018-10-08
Ghete si botine - reguli de purtare
A venit toamna si deja am renuntat la sandalele si incaltamintea subtire de vara. Este sezonul botinelor si in curand a ghetelor de iarna, asa ca, iata cum trebuie sa le porti corect pentru a fi la moda in acest an!


Este momentul in care facem curatenia de toamna in sifoniere si renuntam la hainele de vara pentru a le face loc celor de toamna-iarna. La incaltaminte, botinele si ghetele bine cunoscute sunt punctele forte ale oricarei tinute, insa daca nu sunt purtate corect, pot strica intregul aspect al tinutei. Asa ca, iata cateva reguli pe care trebuie sa le respecti pentru a te bucura de un look sexy si in tendinte in aces sezon de toamna-iarna!
 
Fii indrazneata si nu te limita doar la negru. Sa nu crezi ca doar botinele negre se asorteaza tinutelor de toamna-iarna. Ei bine, indrazneala cu care porti o pereche de incaltamine te poate scoate din anonimat, fiind admirata de toata lumea din jurul tau. Incearca o pereche de incaltaminte in culori precum bleumarin, aramiu, visiniu si chiar verde inchis. Pana la urma sunt culorile specifice toamnei, pe care le gasim in multe dintre articolele vestimentare la moda in acest sezon. Culorile le poti asorta foarte usor la orice fel de tinuta de toamna, asa ca nu ai de ce sa iti faci griji sa vei da gres cu ceva.
 
Stabileste-ti lungimea hainelor. Trebuie sa stii ca vei fi mult mai usor in centrul atentiei in momentul in care porti o pereche de botine cu o fusta sau o rochie scurta. Insa, nici pantalonii nu sunt exclusi pentru ghete, dar adopta modele care iti lasa glezna la vedere, pentru ca, impreuna cu o pereche de incaltaminte cu toc, iti vei alungi forma corpului.
 
Poarta botine si la tinutele elegante. Este gresit sa crezi ca botinele ori ghetele de iarna se potrivesc doar la tinute casual de zi. O tinuta eleganta formata dintr-o rochie de seara poate fi foarte usor completata cu ajutorul unei perechi de botine cu toc din catifea, spre exemplu. Incadram aici, la tinutele elgante, si botinele ori ghetele din lac negre sau nude.
 
Adapteaza-le in functie de eveniment si momentul zilei. O pereche de botine cu toc cui se va potrivi mult mai bine seara, la un eveniment elegant, decat in plina zi la birou. Incearca sa iti adaptezi incaltamintea in functie de evenimentul la care participi sau de momentul zilei. Tocul mult prea inalt nu va fi confortabil in plina zi, atunci cand ai de alergat pentru a-ti rezolva treaba. De preferat, pentru zi, sunt botinele cu talpa joasa sau putin toc, dar patrat.

Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
    In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
    In cautarea unei diete echilibrate si sanatoase, fulgii de ovaz sunt un aliat de nadejde pentru cei ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0