Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

CE ASTEPTARI AI DE LA BOCANCII TAI DE MUNTE? AFLA CARE SUNT DETALIILE CARE FAC DIFERENTA PE UN TRASEU MONTAN

de Sunt Fericita la 2023-08-01
CE ASTEPTARI AI DE LA BOCANCII TAI DE MUNTE? AFLA CARE SUNT DETALIILE CARE FAC DIFERENTA PE UN TRASEU MONTAN
Esti pasionat de drumetii montane? Daca iti place sa te relaxezi in inima naturii, departe de agitatia urbana, ai nevoie de un echipament care sa tina pasul cu nevoile tale.



De la imbracamintea pentru drumetii pana la bocancii special creati pentru munte si trasee de drumetie, fiecare contribuie la confortul si siguranta ta. Pe toate trebuie sa le bifezi ca sa transformi drumetia intr-o amintire frumoasa alaturi de cei dragi. 
 
Porti pantofi sport special conceputi pentru fotbal, te echipezi cu ghete impermeabile in sezonul ploios. De ce sa nu ai si o pereche de bocanci de trekking si drumetie pe care sa ii porti in fiecare aventura montana? Daca vrei stabilitatea si confort, dar mai presus de toate siguranta la fiecare pas, ai nevoie de incaltaminte de drumetie la fiecare iesire pe traseu. Special concepute pentru plimbarile pe teren accidentat sau alunecos, ghetele de munte trebuie sa se regaseasca in garderoba pasionatilor de drumetii. 
 
Cum alegi modelul potrivit si care sunt cele mai importante specificatii si detalii? Afla totul in continuare, intr-un ghid practic pe care sa il folosesti la urmatoarea sesiune de ccumparaturi. 
 
SPECIFICATIILE INCALTAMINTEI DE DRUMETIE SI TREKKING

Fiecare detaliu din constructia ghetelor de munte si drumetie joaca un rol in confortul si siguranta ta pe traseu. De aceea iti recomandam sa analizezi atent mai multe modele si sa alegi bocancii de drumetie care bifeaza toate caracteristicile esentiale. Iata la ce trebuie sa fii atent cand alegi incaltamintea de drumetie: 
 
  • Talpa bocancilor de trekking trebuie aleasa in functie de sezon, profilul talpii si compozitie. Iarna ai nevoie de ghete de munte cu talpa mai moale, in timp ce vara trebuie sa porti bocanci de drumetie cu talpa mai rigida. Recomandare noastra sunt bocancii 3 sezoane, pe care ii poti purta in orice sezon si pe orice tip de teren. 
  • Partea superioara a incaltamintei de drumetie protejeaza piciorul de umezeala, in timp ce sustine respirabilitatea. Bocancii impermeabili reusesc sa iti ofere cele mai bune conditii datorita materialelor special tratate pentru impermeabilitatea si respirabilitate.
  • Inaltimea ghetelor de drumetie variaza. Poti opta pentru bocanci inalti, pentru ghete de munte mid sau pentru ghete de drumetie joase. Totul depinde de terenul pe care te aventurezi. De exemplu, bocancii impermeabili inalti sunt recomandati pentru drumetii lungi pe zapada, modelele mid pentru trasee cu nivel de dificultate medie si ghetele joase pentru drumetii scurte pe trasee usoare. 
 
GHID PENTRU ALEGEREA BOCANCILOR DE MUNTE SI DRUMETIE

Cat despre alegerea ghetelor de drumetie, iti recomandam sa aplici metoda sezonului. Ce inseamna asta? Sa alegi incaltamintea de drumetie in functie de anotimp si conditiile meteo specifice. Astfel, vei fii sigur ca ai ales un model de ghete de munte care sa iti ofere stabilitate pe traseu, protectie la umezeala si confort termic adaptat. Descopera informatiile utile de mai jos si aplica-le si tu: 
  • Bocancii de drumetie pe timp de vara, pentru trasee usoare. Recomandarea noastra sunt ghetele de drumetie cu talpa mai moale, de inaltime medie, din materiale respirante pentru confortul piciorului si membrana exterioara impermeabila. 
  • Bocancii 3 sezoane, recomandati pentru drumetii frecvente de primavara pana toamna. Talpa este semi-rigida, cu aderenta mai buna pe teren stancos si nivel de impermeabilitate mai mare. Acest model este recomandat pentru trasee de dificultate medie si trasee tehnice. 
  • Bocancii impermeabili pentru iarna trec testul temperaturilor scazute si umezelii. Ghetele de drumetie pe timp de iarna trebuie sa aiba talpa rigida, cu solzi grosi pentru cea mai buna aderenta si stabilitate si cu captuseala interioara groasa. 
 
Ai stabilit deja detaliile urmatoarei drumetii? Verifica informatiile despre traseu si echipeaza-te cu ghetele de drumetie si trekking potrivite pentru confort si siguranta. 
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre bocanci

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0