Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa porti fuste de dama la festival

de Sunt Fericita la 2022-07-18
Cum sa porti fuste de dama la festival
Coafuri indraznete, machiaje non-conformiste, precum si tinute spectaculoase - toate acestea te asteapta sa le descoperi la cele mai tari festivaluri ce au loc in vara asta. Totusi, daca ai in garderoba minim cateva piese versatile, de top, iti poti compune si tu cele mai cool tinute de festival si sa te integrezi in multime, fara sa fie nevoie sa cheltuiesti o avere.


Si pentru ca, printre favorite piese care insotesc bagajul doamnelor si domnisoarelor la eveniment se regasesc fustele de dama, vrem sa-ti oferim cateva sugestii in care sa le poti purta cu succes chiar daca esti la prima participare.
Idei de tinute de festival pornind de la o fusta
 
    • Fusta plisata
 
Fusta plisata este preferata de multe femei chiar si in viata de zi cu zi. Varietatea de tinute pe care o poti realiza prin intermediul ei e foarte mare, iar o combinatie smart-elegant ar putea fi exact ce ai nevoie ca sa intri in pielea unui personaj sau sa obtii acel aspecty foarte girly, perfect de festival.
Iata ce iti propunem noi!
Combina o astfel de fusta plisata scurta cu o camasa oversized sau cu maneci largi, alaturi de un corset crop din piele sau niste ham-uri moderne. Adauga tinutei tale si o bascuta chic, niste cercei oversized si o bratara din piele, si esti gata de festival.
 
    • Fusta scurta, WetLook
 
Ai o fire mai indrazneata? Atunci fusta cu aspect “umed” este pentru tine. Acest tip de fusta e confectionata dintr-o piele sintetica lucioasa care pune in evidenta personalitatile puternice si se potriveste de minune in nenumarate combinatii interesante. Ca de exemplu, o poti purta cu un sutien sau un crop-top foarte scurt, alaturi de un top transparent din plasa. Iti poti prinde si parul in doua codite sau mici cocuri, iar un machiaj accentuat te va pune si mai tare in evidenta.
 
    • Fusta asimetrica
 
Fustele asimetrice iti pot da atat un aer de femeie sexy, dar si o alura a unei printese, in functie de tipul fustei pe care-l vei alege. Daca mizezi pe o fusta asimetrica din voal sau tull, poti alege si un top scurt cu volanase si/sau imprimeu floral. Adauga si o palarie ca sa te feresti de soarele arzator si o pereche de bocanci.
Deopotriva, daca atentia ti-a fost captivata de o fusta asimetrica din piele ecologica, pe aceasta o poti stiliza fix in acelasi mod, dar si sa o imbini alaturi de un top amplu cu maneci bufante, pana la un corset cochet.
 
    • Fusta cu talie inalta
 
Fustele care accentueaza talia sunt perfecte pentru a-ti contura si mai bine silueta, cat si pentru a-ti forma acel corp suplu la care aspira orice femeie. Iata, cel putin din punct de vedere estetic, ea te va ajuta in acest fel, fara niciun fel de disconfort. Poti trece in extrema de a alege o asfel de fusta cu o talie extrem de pronuntata cum e fusta Elsie de la JojoFashion a carei inaltimi vine aproximativ sub bust. Cu aceasta fusta si o camasa, fie un top excentric, o borseta dispusa lateral intr-o nuanta neutra si o pereche de ghete de vara, vei face senzatie cu tinuta ta.
 
    • Fusta sirena din latex
 
Stiai ca poti arata spectaculos chiar si intr-o fusta din latex? Chiar daca ele nu sunt pentru oricine, mai ales daca vorbim despre o fusta scurta, cele lungi, tip sirena, reprezinta o alternativa excelenta. Ca sa le pui in evidenta alege sa o accesorizezi cu un top scurt, unul larg, bustiere si tot ceea ce se regaseste in sfera top-urilor scurte.
 
Dar pe JojoFashion vei gasi si fuste animal-print, fuste cu lanturi decorative, fuste cambrate scurte etc. care sunt de asemenea potrivite pentru festival si nu numai.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre fuste

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre fashion

Cele mai citite articole

Rodia este un fruct delicios si nutritiv cu o istorie bogata si origini stravechi. Desi poate parea ...
Dincolo de aroma sa reconfortanta si gustul placut, ceaiul verde a fost asociat cu multiple ...
Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0