Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Motive pentru care cadourile pe care ti le faci tie sunt cele mai pretioase

de Sunt Fericita la 2020-03-25
Motive pentru care cadourile pe care ti le faci tie sunt cele mai pretioase
Se spune ca vei reusi sa iubesti cu adevarat abia in momentul in care inveti sa te iubesti pe tine. Asadar, de ce se intampla sa consideri uneori ca a-ti cumpara tie cadouri este un gest egoist sau ciudat? Tu te cunosti cel mai bine si stii care sunt adevaratele tale nevoi, iar cu ajutorul micilor atentii pe care ti le oferi din cand in cand vei putea sa te rasplatesti pentru eforturile tale. Iata cateva motive pentru care merita sa te rasfeti:


Iti alegi ce-ti doresti

Daca ai ochit ceva ce-ti doresti, dar cei dragi nu inteleg mesajele tale subtile, nu astepta la nesfarsit. Cumpara-ti chiar tu acel ceva care te-ar face mai fericita. De exemplu, atunci cand vrei sa mai adaugi ceva la colectia ta de bijuterii, cauta inele dintre cele mai stralucitoare si potrivite personalitatii tale. Este timpul sa incerci sa rupi traditia care pune accent pe nevoile celorlalti cand vine vorba de facut cadouri si sa te aduci pe tine in prim plan.

Vei fi mai fericita

Faptul ca-ti poti face cadouri poate sa-ti demonstreze ca te bucuri de o stabilitate financiara si nu depinzi de un partener. Independenta este un element important in viata oricarei femei, fie ca este casatorita, intr-o relatie sau single. De asemenea, cadourile ii ajuta pe oameni, in general, sa fie mai fericiti si sa se bucure de un astfel de moment. Chiar daca atunci cand iti cumperi un cadou vei tinde sa cheltui mai mult decat atunci cand il oferi altcuiva, o cheltuiala din cand in cand merita.

Meriti

Daca ai avut o luna mai obositoare la serviciu sau daca ai reusit sa faci mai mult decat ti-ai propus, meriti un cadou care sa-ti ridice moralul si sa te ambitioneze pe mai departe. Un articol de imbracaminte sau un accesoriu care iti completeaza tinuta preferata va reusi sa-ti ofere un plus de incredere in viata de zi cu zi.

Vei trece mai usor peste o perioada grea

Banii nu aduc fericirea, dar micile cadouri pe care ti le oferi te vor ajuta să depasesti momentele complicate din viata ta. Poate fi vorba de o despartire sau un esec in cariera, dar și sezonul asteniei de primavara. Nu te lasa demoralizata prea usor si ia atitudine. Exista si cadouri sub forma unor cursuri online sau chiar a sedintelor de terapie. Multe persoane evita sa viziteze medicul psiholog, deoarece considera acest lucru un privilegiu sau nu vor sa cheltuie sume mari pe astfel de sedinte. Trebuie sa stii ca poti sa te rasfeti si cu ajutorul vizitelor medicale sau ale unor seturi de analize de care ai nevoie.

Poti sa oferi cadoul mai departe

Daca iti comanzi o pereche de pantofi sau adidasi, iar marimea nu este potrivita pentru tine vei putea sa faci un cadou altei persoane dragi. Atunci cand primesti un dar din partea unui apropiat, nu poti „recicla” cadoul. Ba mai mult, daca este vorba de o haina va trebui sa o porti atunci cand te intalnesti cu persoana respectiva. Dar cand e vorba de ceva achizitionat de tine, aceste reguli nu se mai aplica.

 

Asadar, fa-ti mici bucurii din cand in cand si nu te gandi de doua ori cand vine vorba de starea ta de bine.


Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
    Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
    Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0