Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

6 haine de care ar trebui sa uiti dupa 40 de ani

de Viorica Ghinea la 2020-03-17
6 haine de care ar trebui sa uiti dupa 40 de ani
Desi nu ne place sa recunoastem, inaintam in varsta si acest lucru ne impinge cumva sa schimbam si stilul vestimentar pe care il avem. Ca sa iti dai seama mai usor la ce haine din garderoba ta ar trebui sa renunti, am realizat o lista cu piesele pe care nu ar mai trebui sa le porti dupa varsta de 40 de ani.


Din capitolul "cum sa ma imbrac dupa 40 de ani" nu trebuie sa lipseasca urmatoarele reguli vestimentare. Treptat, pas cu pas, incearca sa inlocuieste hainele de mai jos cu unele care sa te avantajeze mai mult.


1. Dresuri colorate


Dresurile colorate erau semnatura ta de stil pana acum? Daca te apropii de 40 de ani, poate ca ar trebui sa faci o schimbare vestimentara in acest sens. Cu siguranta vei gasi o modalitate mai classy care sa te puna in valoare. Totusi, daca iti plac dresurile statement, mizeaza pe cele cu imprimeuri. Vei face furori daca alegi unele cu model pe gamba.

2. Pantalonii in stilul boyfriend


Cu siguranta ai observat ca pantalonii inspirati din garderoba masculina au facut ravagii in ultimele sezoane. Si nu negam ca ofera un aer interesant unui outfit, dar altfel incep lucrurile sa stea daca ai trecut de 40 de ani. Cel mai bine este sa eviti acest model de pantalon si sa iti indrepti atentia spre unul care iti avantajeaza mai mult silueta. Mizeaza pe un model pana pentru un look elegant si feminin.

3. Cardiganele oversized


Alte haine pe care nu ar mai trebui sa le porti dupa varsta de 40 de ani sunt cardiganele oversized, fara o forma clara. Nu numai ca nu iti avantajeaza corpul, dar nici nu mai sunt potrivite pentru o anumita etate. Vei arata mai chic daca vei introduce in tinutele tale un sacou minimalist, lung, cu buzunare laterale.

4. Rochiile adolescentine


Daca o rochie ti se potrivea acum 10 ani, nu inseamna ca o poti imbraca linistita si dupa ce treci de 40 de ani, chiar daca silueta iti permite in continuare.

5. Blugii rupti


Printre piesele care nu prea isi mai au rostul in garderoba ta dupa 40 de ani se numara si blugii rupti. Acestia dau impresia de neglijenta si cu siguranta nu iti doresti sa transmiti aceasta caracteristica despre stilul tau.

6. Fustele mini


Uita de fustele foarte scurte dupa 40 de ani! Alege un model care sa exprime rafinament si feminitate, asa cum este cel in clos.


Schimbarea garderobei nu este un pas usor, mai ales daca ai trecut de o anumita varsta, dar este necesar. Renunta treptat la piesele care nu te mai avantajeaza si inlocuieste-le cu modele mai potrivite pentru varsta de 40 de ani.



Foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.31 din 5 - 18 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre piese vestimentare

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cum sa te imbraci

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0