Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

4 rochii de ocazie pe care sa le porti la petrecerile din sezonul rece

de Viorica Ghinea la 2019-12-03
4 rochii de ocazie pe care sa le porti la petrecerile din sezonul rece
In curand, se va da startul sezonului in care au loc cele mai multe petreceri, asa ca nu ar trebui sa ratezi prilejul de a-ti imbogati garderoba cu noi modele de rochii de ocazie. Gandeste-te la toate evenimentele la care vei participa si alege-ti pentru fiecare cate o vestimentatie in care sa stralucesti.


La petrecerile sezonului rece nu poti sa apari imbracata oricum, ci doar in rochii elegante de seara, confectionate din materiale rafinate, care sa te puna in valoare. Merita sa investesti in rochiile care te fac sa te simti ca o adevarata printesa, mai frumoasa ca oricand.

Rochii lungi de ocazie


Evenimentele importante necesita o tinuta impecabila din cap pana in picioare. Si trebuie sa recunoastem ca cele mai potrivite piese vestimentare sunt rochiile lungi de ocazie. Vei face furori daca vei imbraca o rochie dintr-un material vaporos, cu croiala de tip printesa, ori una care sa urmeze armonios liniile siluetei. De asemenea, sunt in tendinte modelele cu talia marcata cu cordoane si slit adanc, adica cu despicatura pe picior.

Se poarta materialele cu aspect pretios, aplicatiile glam si croielile indraznete. In ceea ce priveste nuantele la moda, tot nonculoarea negru detine suprematia atunci cand vine vorba despre ocazii speciale. Tonurile pasionale de rosu, albastru regal si bleumarin sunt urmatoarele preferinte cromatice ale sezonului rece. Daca esti mai indrazneata, mizeaza pe o rochie de ocazie lunga in culoarea ultraviolet, vedeta cromatica a anului 2018, potrivit specialistilor Pantone. De asemenea, pentru sezonul rece mai sunt potrivite piesele argintii ori aurii. Cu siguranta vei gasi cele mai frumoase rochii de ocazie pe mizar.ro, magazinul care te invata cum sa te imbraci ca o adevarata diva.

Rochii de seara din catifea


Catifeaua este de departe unul dintre cele mai iubite materiale ale sezonului rece. Aerul elegant pe care il ofera outfitului nu poate fi egalat de niciun alt material. Pentru fastuoasa petrecere dintre ani poti alege o rochie de catifea neagra, albastra ori verde smarald. Daca esti invitata la o petrecere de Craciun, atunci mizeaza pe un model de rochie din catifea rosie, fiindca aceasta nuanta pasionala este reprezentativa pentru sarbatoare. Completeaza cu accesorii delicate si cu o pereche de cizme cu toc inalt. Haina de blana si palaria cu boruri largi sutn ultimele piese care trebuie sa completeze tinuta de seara.


Rochiile elegante din paiete


Paietele sunt asigurarea ta clara catre obtinerea unei tinute spectaculoase. Indiferent ca optezi pentru un model auriu ori un model argintiu, vei face furori la fiecare pas. Vei obtine instant un aer elegant, provocator, greu de atins de alte modele de rochii. In ceea ce priveste regulile de buna purtare a acestor modele de rochii de ocazie, trebuie sa stii ca este indicat sa porti accesorii de aceeasi culoare si pantofi in nuante deschise.

Ce mai trebuie sa stii despre rochiile cu paiete este ca acestea tind sa adauge vizual cateva kilograme in plus. Daca acesta este ultimul lucru de care vrei sa auzi, poti profita de caracteristica lor pentru a adauga volum in zonele unde ti-ai dori sa ai forme. Adica poti opta pentru un model de rochie de seara ce prezinta paiete in zona bustului, daca ai sanii mici, ori in zona soldurilor daca iti doresti sa ai coapsele mai voluptoase.

Rochiile din dantela


Rochiile de seara din dantela raman in continuare in topul preferintelor atunci cand vine vorba de un eveniment special. Acest material delicat denota eleganta, feminitate si bun gust. Fie ca optezi pentru o rochie eleganta confectionata complet din dantela ori alegi una cu insertii, nu trebuie sa ai nicio indoiala in privinta faptului ca urmeaza sa primesti o multime de complimente. Desi little black dress, popularul model de rochie neagra, va fi prima alegere la care te vei gandi, te sfatuim sa fii mai indrazneata de atat. Mizeaza pe rochii din dantela in nuante intense, cu decupaje interesante. Vei face o alegere interesanta daca vei merge mai departe si te vei lasa cucerita de un mix de materiale. Spre exemplu, combinatia dintre catifea si dantela este una cu totul speciala, asa ca nu ar trebui sa o neglijezi la evenimentele speciale.


Ce modele de rochii de ocazie te-au cucerit?



Foto: unsplash.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre rochii elegante

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre modele de rochii

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre tinute elegante

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0