Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa te imbraci la botezul copilului tau: 6 idei si sfaturi

de SuntFericita.ro la 2022-04-29
Cum sa te imbraci la botezul copilului tau: 6 idei si sfaturi
Le-ai ales pe toate: lumanarile de botez, tinuta bebelusului, meniul cu mancare, dar cum ramane cu outfitul tau? Pentru ca-ti doresti sa fii impecabila la botezul micutului, ai nevoie de haine si accesorii care sa te puna in evidenta, indiferent de varsta sau de silueta. Daca nu stii cum sa imbraci la botezul copilului, ai in vedere urmatoarele sugestii


Rochia midi din dantela
 
In timp ce tatal copilului se poate bucura de orice costum croit impecabil dupa masurile lui, mamicile au nevoie de timp suplimentar de gandire. Cu toate acestea, merita sa pui accent pe cele mai cautate rochii de botez, astfel incat sa alegi modelul care te reprezinta.

Exista cateva modele populare de rochii pentru botez, care te vor transforma intr-o mamica sexy! Prima dintre ele este rochia alba midi, din dantela. Acest model este foarte feminin si comod, insa poti opta si pentru nuantele pastelate, la moda in orice sezon.
 
Dantela impune cateva reguli de accesorizare, asa ca trebuie sa o asortezi cu o pereche de pantofi cu toc si bijuterii minimaliste, care nu incarca materialul. Vrei sa-ti pui corpul in evidenta? Probeaza si rochiile petrecute, stramte pe corp! Acestea evidentiaza atat bustul, cat si talia si picioarele.
 
Rochia lunga colorata
 
In timp ce rochia midi este optiunea ideala pentru zi, rochia lunga reprezinta varianta optima pentru seara. In calitate de mama a copilului, poti sa imbraci o rochie lunga, colorata, ce va iesi usor in evidenta. Datorita acestui eveniment fericit, rochiile in nuante vii si imprimeurile florale se potrivesc de minune unei femei.
 
Poti evita decupajele exagerate sau rochiile de ocazie cu un decolteu prea adanc, precum si rochiile cu umeri goi. Tocurile foarte inalte nu sunt cele mai potrivite pentru botez, mai ales ca-ti doresti sa dansezi si sa socializezi cu invitatii. Astfel, ar fi bine sa porti pantofi comozi, cu toc patrat.
 
Rochia scurta din tulle
 
In cazul in care vrei sa-ti pui in evidenta picioarele si silueta zvelta, la un botez poti sa porti si o rochie scurta. Este recomandat modelul din tulle, in stil tutu. Aceasta rochie feminina si delicata poate fi realizata dintr-un voal fluid.
 
Asorteaza rochia scurta cu o pereche de sandale elegante, cu toc mediu si un clutch potrivit din punct de vedere cromatic.
 
Costum deux piece
 
Vrei sa schimbi rochia de zi intr-o tinuta mai comoda pentru seara? La botezul celui mic, un costum deux-piece te va scoate din impas. Indreapta-ti atentia catre smochingurile in nuante deschise, cu sacou si vesta, alaturi de pantalonii drepti. Pantofii stiletto lacuiti vor completa perfect acest ansamblu sofisticat si feminin, care va atrage doar priviri admirative la botez. Adauga si o geanta eleganta si esti pregatita de petrecere!
 
Fusta eleganta si top simplu
 
Organizezi un botez acasa? In acest caz, rochia lunga, de ocazie, poate fi o varianta exagerata. In schimb, combinatia dintre fusta eleganta si un top simplu sau o camasa, iti ofera feminitate si se compune fara niciun efort.
 
Alege o fusta din voal in nuanta care-ti place, alaturi de o camasa simpla, alba. Nu mai ramane decat sa porti o pereche de pantofi cu toc sau balerini eleganti, care ofera confort.
 
Salopeta cu pantalon
 
La o ocazie atat de speciala precum botezul copilului, salopeta este o alta varianta minunata. In ziua botezului, poarta o salopeta rafinata cu pantaloni, croita pe talie. Daca modelul pe care-l alegi are deja aplicatii sau culori intense, adauga doar cateva accesorii chic, pentru un efect desavarsit.
 
Tinuta de botez poate fi aleasa in functie de sezon sau de preferintele tale. Pentru un botez pe care-l organizezi in sezonul rece, incearca sa eviti rochiile lungi, care se pot murdari sau modelele subtiri. In anotimpul cald, sunt potrivite si rochiile si fustele din matase, in sau bumbac.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

de SuntFericita.ro
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 4.88 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre fusta

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre salopeta

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre rochii

Cele mai citite articole

Cunoscuta initial ca o arta martiala originara din China, Tai Chi este o practica extrem de ...
Grasimea de la nivelul abdomenului este inamicul numarul unu al femeilor care isi doresc o talie de ...
Proteinele, pentru majoritatea oamenilor inseamna o portie de carne carne, sursa sigura pe care ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016