Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

9 moduri prin care poti sa-ti faci relatia sa mearga

9 moduri prin care poti sa-ti faci relatia sa mearga
V-ati certat? Numara pana la 10 inainte sa-ti schimbi statutul pe Facebook. O noua lume, reguli noi pentru a face dragostea sa mearga acum.


Pune-te pe tine pe primul loc.
Persoanele care au grija de ele insele au relatii mai fericite decat cele care pun nevoile partenerului in fata. Cand ai propriile pasiuni, cum ar fi gatitul, invatarea unei limbi straine etc., ai cu atat mai multe lucruri de impartasit cu cel pe care-l iubesti. Relatia vi se va imbunatati pentru ca adaugi noi straturi si ii dai profunzime.
E verde la amor pe furate.
Partidele rapide par lipsite de romantism, dar scurtele scantei de pasiuni va tin laolalta, caci elibereaza dopamina si oxitocina, doi hormoni care declanseaza sentimentele de dragoste. Daca faceti sex regulat, nu trebuie neaparat sa fie epic de fiecare data.
Du-te la culcare suparata.
Cercetarile efectuate de Universitatea San Diego din California au descoperit ca  oamenii rezolva adesea probleme in timpul somnului REM. Cand dormi, creierul rearanjeaza amintirile, combinand asocieri vechi si idei noi pentru a gasi solutii.
Respecta intimitatea relatiei voastre.
Cand te certi cu partenerul te apuci sa te plangi online? Cuplurile care-si afiseaza intimitatea online ii fac pe toti sa se simta aiurea. Daca un cuplu pare prea fericit, poate incearca sa-si compenseze insecuritatile. Sau poate fi pasivo-agresiv, caci e mai usor sa te plangi pe Twitter decat sa ai o confruntare directa. 
Evita prietenii toxici.
Faptul ca prietenii vostri se cearta tot timpul poate sa ti se para irelevant pentru relatia ta, dar un studiu al Universitatii Brown spune ca, daca prietenii vostri se despart, e foarte posibil s-o faceti si voi. La fel, daca un coleg, un prieten oarecare sau un frate rupe o relatie, ai un risc de 33% de a trece prin aceeasi situatie.
Scoate electronicele din priza dupa munca.
Cand muncesti tot timpul, nu mai exista nicio diviziune intre birou si acasa, ceea ce creste tensiunea in relatie. Limiteaza timpul alocat muncii si apoi relaxati-va impreuna inainte de culcare.
Angajeaza o menajera.
Spalatul podelelor si stergerea prafului sunt niste lucruri importante intr-o casa, dar sa stii ca un sot te va ajuta si mai putin decat o face prietenul tau. Sociologii spun ca normele sociale sunt si mai bine definite intr-o casatorie decat intr-un concubinaj. Daca vasele murdare va fac sa va certati, economisiti un pic in fiecare saptamana si angajati pe cineva sa faca curatenie. Folositi apoi timpul castigat pentru ceva distractiv.
Fa un contract prenuptial.
Acesta este planul de rezerva care iti ofera protectie in caz de divort. Contractele prenuptiale deschid dialogul privind stilul de viata pe care vi-l doriti, numarul de copii, valorile pe care le respectati. 
Discutati clar despre bani.
Cuplurile nu se despart de obicei pentru ca nu au bani, ci pentru ca nu cad de acord in privinta administrarii lor. Vorbiti despre bani in fiecare luna. Ii tineti separat sau aveti un buget comun? Stiti cati bani are fiecare dintre voi in fiecare clipa? 

sursa articol: marieclaire.com
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cuplu

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre amor

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre bani

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0