Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Adio, salate banale! Sfaturi de aur pentru cele mai creative salate

de Rebeca Roman la 2021-06-10
Adio, salate banale! Sfaturi de aur pentru cele mai creative salate
Vrei sa mananci mai sanatos vara aceasta, dar te-ai plictisit de aceleasi salate neinteresante? Incearca aceste trucuri pentru transformarea salatelor!



Poate parea greu de crezut, dar salatele pot fi o experienta gurmanda desavarsita si, in acelasi timp, o optiune sanatoasa pentru sezonul de vara. Nu te resemna sa mananci aceleasi retete clasice, in fiecare zi. Cateva mici schimbari sunt suficiente pentru a transforma total banalele salate de vara!

Salata nu inseamna doar salata verde sau deja banala rucola. Experimenteaza cu diferite tipuri de frunze verzi: frunze de ridichi, frunze se stevie, andive, radicchio, kale, varza chinezeasza.

Imbogateste-ti salata cu orice ti-a ramas prin frigider: broccoli sau conopida tocate marunt, morovoc razuit, resturi de cascaval sau telemea, felii de mere sau pere. Aproape orice resturi din frigiderul tau pot fi folosite pentru plus de savoare in salata ta.

Da, ciocolata si fructele sunt binevenite in salate! Putina ciocolata topita reprezinta un topping delicios sau poate fi ingredientul-vedeta pentru un dressing neobisnuit. Nu-ti fie teama sa adaugi in salata stafide, merisoare, felii de mere sau pere, capsuni si afine.

Orice salata devine mai satioasa cu ajutorul cerealelor. In plus, nu trebuie sa te limitezi la orezul alb sau brun. Imbogateste-ti salata cu hrisca, mei sau orz, pentru o valoare nutritionala mai mare si satisfacerea poftei de mancare pe o perioada mai mare.

Salata ideala este un mix de ingrediente reci si calde. Nimic nu e mai delicios decat o salata din frunze proaspete de salata verde si andive, cu ciupercute sotate si somon la tigaie. In anotimpul rece, poti fi si mai creativa: adauga radacinoase coapte in tava, precum sfecla rosie si pastarnac crocant.

Foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
In slujba coroanei


Volumul memorialistic & 39;In slujba coroanei& 39; ne invita sa cunoastem perspectiva personala a autorului dl Dan Ion Lazar membru al echipei ce a insotit Familia Regala la revenirea in tara ca martor si participant direct la evenimentele petrecute atunci dar si mai tarziu la activitatile Casei Regale Romane Aflam intai despre...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 4.27 din 5 - 15 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Grasimea de la nivelul abdomenului este inamicul numarul unu al femeilor care isi doresc o talie de ...
Proteinele, pentru majoritatea oamenilor inseamna o portie de carne carne, sursa sigura pe care ...
Pietrele la rinichi, infectiile de tract urinar sau cancerul renal sunt doar cateva dintre ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016